Florentino Pérez i l'escut del Barça titllat en primer pla amb La Masía de fondo

FUTBOL

Una icona de La Masia s'ofereix al Reial Madrid: Florentino Pérez diu 'no' al fitxatge

L'ex del Barça afalaga els merengues, però no n'hi ha prou amb parlar bé; el rebutgen sens dubte

Florentino Pérez és un dels presidents més reconeguts i sempre aconsegueix tancar els millors fitxatges al millor preu. Kylian Mbappé n'és el millor exemple: malgrat haver de pagar una prima al francès, l'ha aconseguit com a agent lliure. Molts dels millors futbolistes del món somien jugar al Reial Madrid, ja que és dels conjunts més grans d'Europa.

El Reial Madrid ha signat una gran temporada i ha aconseguit guanyar LaLiga i la quinzena Champions League. Els blancs tenen un equip espectacular i no qualsevol tindria lloc al seu '11' inicial. Ara, un ex del Barça que al seu dia va ser una gran promesa de La Masia s'ha ofert al club merengue.

El culer s'ha ofert al Reial Madrid

Tot i que el Reial Madrid està passant un moment molt millor que el del Barça, La Masía està creant grans talents. Fa molts anys que forma grans jugadors que estan acabant en grans conjunts al voltant de tot el món. Una promesa culer que no ha acabat d'explotar de la manera que s'esperava ha parlat per als mitjans i ha sorprès tothom.

Florentino Pérez amb la mirada perduda

Carles Aleñá juga al Getafe CF, però ha afirmat que vol jugar a nivell europeu: "Reben moltes crítiques, però puc arribar a entendre que hi hagi jugadors que vagin a determinades lligues a guanyar diners. És comprensible, cadascú decideix el que vol fer i és una realitat que els diners són importants. Jo, ara mateix, tinc més ganes de jugar a Europa i fer alguna cosa gran en competicions europees.”.

Però el que va sorprendre la gent va ser: “Sóc culer de per vida, però el Reial Madrid és un gran i no diria mai que no a un club com el Madrid. És un gran club i jo sempre he dit que vull jugar en un gran ". Tot i ser una creació de La Masia, s'ha ofert als merengues públicament.

Carles Aleñá celebrant un gol en primer pla

Carles Aleñá no té lloc a l'entitat de Florentino Pérez

Encara que Florentino Pérez no ha dit res com a tal, no paren de sonar possibles migcentres per al Reial Madrid, com ara Florian Wirtz. Tenint en compte la plantilla que té el Reial Madrid, és obvi que el president no es posarà en contacte amb el centrecampista; quedarà a l'oblit.

Carles Aleñá va estar a les inferiors del Barça des del 2013 fins al 2018. Després, va pujar al primer equip, però no es va consolidar i va encadenar una cessió darrere l'altra. Encara que mai no es pot titllar una cosa d'impossible, és molt poc probable que el Reial Madrid truqui a l'antic culer alguna vegada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: