Florentino Pérez amb un somriure amb Rodrygo Goes apuntant a l'escut del Reial Madrid

FUTBOL

Florentino Pérez fitxa el relleu de Rodrygo abans que se'n vagi

El president madridista espera amb ànsia l'arribada d'un nou jugador amb un talent molt prometedor

Els darrers dies, els rumors sobre un possible interès del Manchester City en Rodrygo han pres força. Segons diverses fonts, Pep Guardiola està buscant reforçar la plantilla amb el jove talent brasiler del Reial Madrid. El brasiler no ha tingut la seva millor temporada, però s'ha consolidat com una peça clau a l'esquema de Carlo Ancelotti i el seu valor de mercat ha augmentat considerablement.

L'impacte de l'arribada de Kylian Mbappé

Tot i el seu bon rendiment, la possible arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid podria canviar el panorama per a Rodrygo. El fitxatge del francès, que és un dels millors jugadors del món, podria reduir les oportunitats i el protagonisme del brasiler. Aquesta situació podria facilitar-ne la sortida, especialment si un club com el Manchester City està disposat a oferir una xifra significativa pels seus serveis.

Des de la premsa capitalina, s'assenyala que el Manchester City estaria molt interessat a assegurar la contractació de Rodrygo si decideix abandonar el Reial Madrid. Pep Guardiola, conegut per la seva capacitat per desenvolupar joves talents, veu en Rodrygo un jugador amb un potencial enorme que podria encaixar perfectament al seu esquema de joc.

Rodrygo Goes mirant al capdavant amb l'escut del Manchester City al costat

Florentino Pérez ja ha cobert la possible sortida de Rodrygo

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha estat planificant el futur del club amb antelació. Conscient de la possibilitat d'una sortida de Rodrygo, Pérez ja ha assegurat el seu substitut: Endrick.

Aquest jove davanter brasiler, actualment al Palmeiras, és considerat una de les promeses més grans del futbol mundial. Malgrat ser tan jove, ha mostrat una ràpida adaptació i un nivell de joc impressionant, cosa que ha portat el Reial Madrid a fer una inversió significativa per assegurar-se els seus serveis.

La inversió de Florentino Pérez en Endrick

El Reial Madrid ha apostat fort per Endrick, invertint una quantitat considerable per assegurar-ne el fitxatge. L'arribada del brasiler, prevista per a quan faci 18 anys, és vista com una inversió estratègica a llarg termini.

La seva habilitat, velocitat i capacitat golejadora el converteixen en un substitut natural per a Rodrygo, i s'espera que es pugui integrar ràpidament. Si ho aconsegueix, Florentino Pérez podria continuar amb la tradició d'exitosos jugadors brasilers al Reial Madrid.

L'interès del Manchester City en Rodrygo i la possible arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid han desencadenat una sèrie de moviments estratègics al club blanc. Florentino Pérez, sempre avançant-se als esdeveniments, ha assegurat el fitxatge d'Endrick, que es perfila com el relleu ideal per a Rodrygo.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: