Home somrient amb fons de la bandera d'Alemanya.
FUTBOL

El duel de l'Eurocopa que decidirà el gran fitxatge de Joan Laporta aquest estiu

La competició europea és el millor aparador que hi ha i dos jugadors s'enfrontaran per veure qui fitxa pel Barça

Joan Laporta no pot fitxar lliurement com uns altres conjunts perquè el Barça passa per un mal moment econòmic. Els grans deutes que va deixar l'antiga presidència han fet que el president s'hagi d'estrènyer la bossa. Aquesta ha fet que els culers no estiguin en el seu millor moment, ja que han faltat reforços.

A poc a poc, el Barça s'està recuperant d'aquesta mala ratxa que fa anys que aguaita. Aprofitant que s'està disputant l'Eurocopa, molts dels alts càrrecs, com ho és Joan Laporta, d'equips importants estan vigilant els seus favorits. Demà passat (divendres 5), s'enfrontaran cara a cara els dos primers de la llista de fitxatges del president culer.

Joan Laporta seguirà de ben a prop l'Espanya-Alemanya

Al partit Espanya-Alemanya es decidirà quin dels dos equips passa a la penúltima ronda del torneig. Serà, molt probablement, el millor partit de l'Eurocopa, ja que són les dues millors seleccions que hi ha en aquest moment. A més, futbolistes dels dos equips ja han mostrat el respecte pel rival.

Dos homes posant junts, un amb una jaqueta grisa i samarreta negra, i l'altre amb un vestit fosc i corbata. Són en un entorn interior amb un fons desenfocat que sembla tenir colors blau i vermell. Tots dos estan somrient i mirant cap a la càmera.

A això cal sumar-hi que hi haurà un enfrontament que Joan Laporta seguirà molt de prop. Nico Williams, l'extrem esquerre de 'La Roja', haurà de passar per Joshua Kimmich, el lateral dret alemany, per crear perill. Casualment són els dos candidats favorits del Barça per ocupar la posició de pivot i d'extrem esquerre.

Les dues zones han quedat molt buides al Barça i Joan Laporta fa temps que està buscant la manera de posar remei al problema. Per desgràcia, és força complicat que els culers puguin tancar dos fitxatges grans com els de Nico Williams i Joshua Kimmich. Tenint en compte que tots dos fan molta falta, és probable que qui surti victoriós del partit sigui l'elegit.

Nic Williams o Joshua Kimmich?

Nico Williams és el millor extrem esquerre de tota l'Eurocopa, i el seu millor acompanyant és Lamine Yamal, l'estrella del Barça. Tots dos conformen una parella d'atac que frega la perfecció i són molt amics, així que el culer podria facilitar-ne l'arribada. Tanmateix, la seva clàusula de 58 milions i l'estima que té a l'Athletic Club compliquen una mica la seva arribada a la Ciutat Comtal.

Alhora, Joshua Kimmich acaba contracte amb el Bayern de Múnic el 2025 i sembla que no hi renovaria. Fa poc, el migcampista va confessar en un documental que fa anys que va perdre la confiança en el club bavarès. Per aquests motius, el duel que tindrà lloc demà serà crucial per decidir qui arriba primer al Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: