Joan Laporta amb una llum vermella colpejant la cara
FUTBOL

Joan Laporta ja negocia pel fitxatge que no vol ningú

El president està fent malabars per ajustar-se a la regla 1/1 del Fair Play financer, però un fitxatge és viable

Joan Laporta enfronta un desafiament significatiu en intentar reconstruir el Barça. La situació financera del club continua sent delicada i limita la seva capacitat per fer grans fitxatges. Tot i aquestes restriccions, el president està compromès a enfortir la plantilla perquè el club torni a competir al més alt nivell.

Sota la direcció de Xavi Hernández, el Barça ha mostrat pampallugues de recuperació, però encara necessita reforços clau per consolidar-se. En aquest context, Joan Laporta explora totes les opcions possibles per millorar l'equip que dirigirà Hansi Flick. Ara, una incorporació és viable i els culers ja poden negociar

Joan Laporta va darrere seu

Joan Laporta, en el seu segon mandat com a president, ha estat treballant molt per estabilitzar les finances del club. Els esforços per reduir la massa salarial i equilibrar els comptes han estat prioritaris, però aquests desafiaments no han impedit que es busquin maneres de millorar l'equip. L'ambició és clara: tornar el Barça a l'elit del futbol mundial i fer que torni a ser el terror d'Europa.

Joan Laporta traient la llengua i un gran somriure

Una cessió permetria al Barça incorporar un talent prometedor sense necessitat de fer un gran desemborsament econòmic. Jadon Sancho, actual jugador del Manchester United, ha tingut una temporada molt bona en la seva cessió al Borussia Dortmund. Ha estat l'extrem clau dels alemanys, però, malgrat això, cap conjunt no el vol fitxar definitivament.

Davant la falta d'interessats, el Manchester United va oferir Jadon Sancho al Barça en qualitat de cessió. La idea és que el jove anglès es pugui continuar desenvolupant en un nou entorn. Joan Laporta, sempre cercant oportunitats per reforçar l'equip, ha mostrat interès en aquesta operació.

Jadon Sancho pot arribar al Barça

La possible arribada de Jadon Sancho al Barça seria ideal per estalviar per al fitxatge d'un extrem com Nico Williams. Joan Laporta i el seu equip confien en el red devil (amb qui Erik ten Hag no compta en absolut), que podria aportar molt a l'equip. Hansi Flick veuria amb bons ulls la seva arribada, ja que ha aportat molt al Borussia Dortmund al tram final de la temporada.

Joan Laporta continua buscant maneres de reforçar el Barça enmig de desafiaments financers. La possible cessió de Jadon Sancho representa una oportunitat per al club d'afegir un talent prometedor a la plantilla. Tot i que la compra és impossible, la seva arribada temporal seria beneficiosa per a totes les parts.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: