Retrat d´un home amb cabell trenat i fons blau brillant.
FUTBOL

Els dos fitxatges que amenacen la continuïtat de Jules Koundé

El francès pot tenir els dies comptats a la Ciutat Comtal per la possible arribada de dos laterals de primer nivell

Jules Koundé va ser un dels jugadors més importants la temporada passada, i gràcies a ell, en part, el Barça va poder guanyar LaLiga. Aquest any, va començar com a central, igual que l'any anterior, però el seu rendiment havia baixat considerablement. Això el va portar a la banqueta i uns altres jugadors van passar per davant seu.

La irrupció de Pau Cubarsí l'ha deixat sense lloc al centre de la defensa, ja que conforma un tàndem ideal amb Ronald Araújo. Xavi Hernández, per sort, va fer que Jules Koundé s'acostumés al lateral, lloc on ara se'l veu molt bé. Malgrat que ha mostrat molt bon nivell al tram final de temporada, dos fitxatges amenacen la seva continuïtat al Barça.

Jules Koundé està en perill

Jules Koundé s'ha acostumat bé a jugar al lateral dret, cosa que, encara que no li agrada, fa anys que fa amb la Selecció francesa. De fet, l'altre dia, al partit amb França d'octaus de final de l'Eurocopa, va ser elegit l'MVP. Ara, la seva continuïtat al Barça s'aguanta per un fil per dos possibles fitxatges, i ja n'hi ha oferta per un.

Jules Koundé tocant la pilota en primer pla

El primer fitxatge i pel qual s'ha fet una proposta és Jeremie Frimpong, el carriler del Bayer Leverkusen. Aquest any, el neerlandès ha signat una gran temporada; a més a més, la seva clàusula és de 40 milions, quantitat que ja ha ofert el Barça. Es diu que el club català encara està pendent de rebre resposta per part del defensor.

L'altra possible incorporació és la del jugador del Crystal Palace a qui ja han posat un preu de sortida de 30 milions d'euros. El lateral de què parlem és Daniel Muñoz, que va declarar fa poc que un dels seus somnis era jugar al FC Barcelona. Els seus ídols de la infància van ser Ronaldinho i Dani Alves, sent aquest últim el seu referent futbolístic, ja que jugava a la seva mateixa posició.

Dos jugadors de futbol en acció, un amb uniforme vermell del Bayer Leverkusen i un altre amb uniforme blau i vermell del Crystal Palace.

Jeremie Frimpong i Daniel Muñoz assetgen Jules Koundé

Jules Koundé es podria veure en problemes seriosos per l'arribada de laterals com Jeremie Frimpong o Daniel Muñoz. Tots dos estan demostrant un nivell increïble, igual que el francès, i serà el tècnic qui decidirà per qui es decanta. Realment, el Barça s'ha de centrar en altres posicions com la de pivot, ja que de defenses està ben servit.

El Barça no passa per un bon moment financer i haurà d'escollir els fitxatges molt bé. Una mala inversió ara podria ser una cosa molt problemàtica. Per aquest motiu, haurem de seguir de prop Jules Koundé i els seus possibles reemplaçaments.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: