Pau Cubarsí mirant a un costat amb un diamant de color blau al fons

FUTBOL

Barra lliure per a Pau Cubarsí, el Barça ven el seu màxim rival per tancar un fitxatge

Els blaugranes ja estan pensant en les incorporacions i sortides de cara a la temporada que ve i sembla que el del planter serà intocable, així que serà el seu competidor qui marxarà definitivament

Pau Cubarsí va debutar no fa gaire i ja s'ha guanyat la titularitat, el respecte i l'afecte dels aficionats. Ha demostrat ser un gran fitxatge per a la defensa del Barça i també ha deixat clar que pot estar a primera divisió sense cap problema. De fet, la seva increïble sortida de pilota i les passades mil·limètriques són el que més el caracteritzen.

A més del seu bon joc amb la pilota als peus, també és un gran defensor. Talla les pilotes d'una forma molt neta i sempre està ben col·locat; es pot dir que és la parella ideal per a Ronald Araújo. A més, el seu màxim competidor pel lloc al Barça, molt probablement, serà venut al pròxim mercat de fitxatges.

Pau Cubarsí es quedarà sense competència pel lloc

Ara mateix, hi ha una sobrecàrrega de defenses centrals al Barça i n'hauran de vendre algun. LaLiga ja ha informat als blaugranes que han de fer alguna gran venda si volen conservar el Fair Play 1/1. Tot i no ser una gran venda, el màxim rival de Pau Cubarsí serà venut aquest mateix estiu.

El central del qual estem parlant és Eric García, el defensor que no va tenir èxit al Barça i va sortir cedit al Girona FC. A l'equip en què es troba ara sí que està brillant i ja és l'eix de la defensa. Sembla que Míchel està enamorat del defensor i vol aconseguir-lo definitivament.

Primer plànol d'Eric García amb cara seriosa i mirant a càmera en un partit del FC Barcelona
Eric García està triomfant al Girona FC | Europa Press

Eric García està encaixant una gran temporada amb Míchel i és probable que el fitxi, malgrat no ser l'únic interessat en els seus serveis. Això deixa Pau Cubarsí, juntament amb Ronald Araújo, com a central indiscutible del Barça. Marcos Alonso sortirà aquest estiu com a agent lliure i Íñigo Martínez, molt probablement, serà venut igual que Eric García.

Eric García marxarà del Barça de manera definitiva

Eric García no va destacar al Barça i es va veure que no té nivell per ser titular a l'equip culer. Així i tot, està jugant molt bé al Girona FC i s'ha guanyat l'afecte i el respecte dels aficionats. Ha passat de tenir un valor de mercat de 10 (quan era al Barça) a 15 milions d'euros.

Sembla que ningú pot desbancar Pau Cubarsí del tron i, per tant, continuarà sent intocable a l''11' titular. Eric García, per contra, no va triomfar al Barça, però sembla que ja ha trobat el seu lloc a l'altre equip català de primera divisió. Encara és aviat per confirmar res, però en sabrem més sobre el cas del central durant els pròxims mesos.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: