Lamine Yamal tapa la boca amb les mans al costat d'un escut del FC Barcelona

FUTBOL

Lamine Yamal, culpable, adéu al Barça, el seu fitxatge ja no és una prioritat

La irrupció de Lamine Yamal ha generat una gran il·lusió al si del FC Barcelona, però també un canvi de plans amb un fitxatge pràcticament tancat

Lamine Yamal, amb només 16 anys, ja és indiscutible als plans de Xavi Hernández i en el futur del Barça. La seva irrupció ha estat tan destacada que li ha tret el lloc a Raphinha i s'ha convertit en titular per mèrits propis.

Sens dubte, Lamine Yamal està destinat a marcar una època i Joan Laporta ho sap, així que no li ha tremolat el pols a l'hora de canviar de plans. Sí, perquè malgrat les dificultats econòmiques, Joan Laporta tenia entre cella i cella fer un fitxatge concret aquest estiu. El president és conscient de les necessitats del Barça i, després de parlar amb Xavi Hernández, havia arribat a una conclusió: fitxar un extrem.

Entre els candidats van aparèixer noms com els de Savinho o Kaoru Mitoma, però el gran favorit era un brasiler de 16 anys. Tot i això, ara sembla que Lamine Yamal ho ha posat tot de cap per avall i el seu fitxatge s'ha aturat. Ja no és necessari i el Barça ja té assumit que deixarà escapar un gran talent.

La influència de Lamine Yamal causa estralls al Barça

Quan Lamine Yamal va debutar amb el Barça, pocs podien imaginar-se un ascens tan meteòric. En tot just un any s'ha convertit en un dels millors del món i, actualment, podem assegurar que hi ha pocs extrems tan descarats i tan hàbils com el del planter.

Lamine Yamal a diverses imatges amb la samarreta del FC Barcelona
Lamine Yamal se surt amb només 16 anys | @FCBarcelona

És clar que Lamine Yamal té per endavant un futur prometedor, i també és evident que Joan Laporta no necessitarà fitxar cap jugador per a la seva posició els propers anys. El '27' té fusta de crac mundial i només necessita confiança i minuts per continuar creixent, dos factors que han provocat la frenada en sec del proper fitxatge del Barça.

Lamine Yamal frena un fitxatge de futur

Després de l'arribada de Vitor Roque, el seu agent, André Cury, va informar el Barça de l'aparició d'un jove extrem brasiler de només 16 anys. El seu nom és Estevão Willian, més conegut com Messinho, i ja està aixecant passions a Brasil. Tot just és un adolescent, pero ja ha cridat l'atenció de Chelsea, PSG i Manchester City, però ell només vol jugar al FC Barcelona.

Estevão Willian subjectant una medalla d'or al seu coll i mostrant-la a càmera
Messinho cau de l'agenda del FC Barcelona | @estevaowilian_

"Veig gairebé tots els partits del Barça, sóc fan del club. Sento una gran admiració pels jugadors que juguen allà i espero ser-hi jo també", va dir fa uns mesos Estevão Willian. Des de llavors, Joan Laporta ha estat treballant en el seu fitxatge i, quan semblava que ja estava tot fet, el president s'ha capgirat.

A la cúpula del Barça consideren que Estevão Willian no és necessari i el principal culpable és Lamine Yamal. Tots dos ocupen la mateixa posició i tenen la mateixa edat, per la qual cosa seria disparar-se un tret al peu apostar pel seu fitxatge. A més, pel fet que encara és menor d'edat, Messinho no podria arribar al FC Barcelona fins a l'any que ve.

A causa d'això, sembla que Joan Laporta ha rebutjat el fitxatge d'Estevão Willian. Això sí, encara té temps per pensar-ho, ja que Estevão Willian compleix 17 anys a l'abril, per la qual cosa per al mercat del 2025 ja serà més gran.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: