Florentino Pérez i Pep Guardiola, cara a cara amb una tempesta al fons

FUTBOL

Pep Guardiola ataca el Reial Madrid abans de la Champions, fitxatge robat

L'equip anglès i l'espanyol s'enfronten d'aquí a 7 dies i el tècnic dels skyblues ja escalfa l'ambient amb un possible robatori

Pep Guardiola s'ha ficat en els plans del Reial Madrid i ha aconseguit frustrar el seu fitxatge somiat. Els espanyols estan pensant en les incorporacions d'aquest estiu, sobretot enfocats a la temporada que ve. El del Manchester City està fent el mateix i ha aconseguit despertar l'interès d'un central amb molt de futur.

A la Premier League, molts equips s'estan barallant per diversos jugadors, ja que no paren d'emergir futures estrelles. Això ha fet que aquesta lliga pugi un esglaó i que sigui, probablement, la més rellevant ara mateix. El Reial Madrid estava a punt de trobar el substitut ideal de Nacho Fernández, però se li ha complicat.

Pep Guardiola es posa davant del Reial Madrid

Pep Guardiola és, probablement, el millor tècnic ara mateix; i quan et truca, ho has de deixar tot per ell. El problema és que una trucada de Florentino Pérez també és una cosa poc comuna, per la qual cosa tampoc no es pot deixar escapar l'oportunitat. Ara, un jugador de l'Everton haurà de decidir quina de les dues és la favorita.

El central de què estem parlant és Jarrad Branthwaite, un dels futbolistes revelació d'aquesta temporada. El defensor està signant una gran temporada i el seu valor de mercat ha passat dels 10 als 30 milions en menys d'un any. El seu alt rendiment ha fet que no passi desapercebut i molts equips el tenen al radar, sent el Manchester City, el Reial Madrid, el Manchester United i el Tottenham exemples d'això.

Jarrad Branthwaite lluitant per una pilota durant un partit de l'Everton
Jarrad Brantwhaite, el central de garanties | Europa Press

Jarrad Brantwhaite s'ha convertit en una peça clau al seu equip amb 21 anys i ja és un dels favorits. Tot i tenir un valor de mercat de 30 milions, el seu conjunt actual li ha posat un preu de 60. Però veient el fort interès que desperta als grans d'Europa, en podrien treure més per la venda.

El Reial Madrid i Pep Guardiola, en una baralla per Jarrad Brantwhaite

Jarrad Brantwhaite és molt jove i, a més, un central de garanties que ho deixa tot al camp cada vegada que juga. El mitjà anglès The Mirror ha estat l'encarregat de confirmar que el central li agrada Pep Guardiola. I ells mateixos han estat també els que han confirmat que el Reial Madrid és un altre dels que hi pensa per incorporar-lo.

Per ara, el jugador està centrat a acabar la temporada al màxim nivell i té contracte fins al 2027. Per tant, si Pep Guardiola o el Reial Madrid volen aconseguir-ho ja, hauran de desemborsar una gran quantitat. Sabrem més sobre el cas de Jarrad Brantwhaite durant els propers mesos, però és possible que acabi en un d'aquests dos grans equips.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: