Muntatge de fotos de primer pla de Pau Cubarsí, el jugador de 17 anys que juga al F.C. Barcelona, amb cara seriosa i jugant al Camp Nou

FUTBOL

Qui és Pau Cubarsí, el crack del Barça de 17 anys que ve d'una família humil

Pau Cubarsí, el defensa central del F.C. Barcelona, és un dels futbolistes més prometedors del moment

Pau Cubarsí, un jove de 17 anys, està captant l'atenció dels aficionats al món del futbol després de les seves brillants intervencions al Barça. Nascut en una família humil, el seu ascens meteòric en aquest àmbit ha estat motiu d'admiració i sorpresa.

Amb un talent excepcional i una determinació indestructible, Cubarsí s'està consolidant com un dels futbolistes més prometedors de la seva generació.

Tot i la seva joventut, Pau Cubarsí promet ser la nova joia del FC Barcelona. El jugador ha aconseguit assegurar-se un lloc al primer equip del conjunt blaugrana i aquesta gesta mereix ser destacada perquè els jugadors de La Masia solen ser promoguts al primer equip al voltant dels 20 anys. Però el seu talent dins del camp li ha donat a Cubarsí aquesta oportunitat amb només 17 anys.

Pau Cubarsí en pla mitjà mirant cap a un costat amb la samarreta del FC Barcelona
Pau Cubarsí és una promesa del futbol | Europa Press

Pau Cubarsí ha enlluernat diversos membres del FC Barcelona

Les seves destacades habilitats físiques i futbolístiques han cridat l'atenció de Xavi Hernández. Així, Cubarsí se suma a la llista de joves promeses sorgides que venen de La Masia, amb potencial per convertir-se en una de les estrelles mundials del món del futbol. Entre aquestes futures estrelles, també hi ha Lamine Yamal, un jugador que ara mateix té 16 anys.

Però Cubarsí no només ha enlluernat Xavi Hernández. Sergi Roberto, actual capità de l'equip, deia sobre el jove que “quan el veus jugar, saps que ha d'estar aquí tota la vida”. I els fets ho demostren, ja que Pau ha guanyat l'MVP pel seu partit contra el Nàpols.

Sergi Roberto tocant-se el pit en un partit amb el FC Barcelona
Pau Cubarsí també ha enlluernat Sergi Roberto | Europa Press

Pau Cubarsí ve d'un entorn humil

Tot i que ara és al cim, els orígens de Pau Cubarsí són més aviat humils. Prové d'una família de fusters d'un petit poble de Girona, l'Estanyol, de tan sols 185 habitants. És en aquest territori gironí on està la ‘Fusteria Cubarsí’, l'establiment que va ser fundat pel besavi del futbolista, Joan Cubarsí, l'any 1940.

En l'actualitat, aquesta fusteria la regenta el seu pare, Robert Cubarsí, i l'oncle del jugador. De la seva família se'n sap més aviat poc, però ha transcendit que sempre han estat uns aficionats de diversos esports i això ha pogut influir en el futbolista, segons recull Sport.

A més del seu pare, la família de Pau Cubarsí també està formada per la seva germana gran i la seva mare, de les quals —actualment— no se sap absolutament res.

➡️ Futbol

Més notícies: