Muntatge de Lewandowski amb diners de fons
FUTBOL

El Barça repeteix la fórmula de Robert Lewandowski per convèncer el pròxim fitxatge

El contracte del polonès és peculiar i el Barça vol tornar a utilitzar aquesta tàctica per convèncer l'objectiu n. 1

Robert Lewandowski va arribar al Barça el 2022 provinent del Bayern de Múnic per un cost total de 45 milions d'euros. Tots els culers estaven molt emocionats per l'arribada d'un dels millors '9' de la història del futbol. El polonès va començar brillant, però ha anat en decadència i molts es plantegen si hauria de continuar.

Se sap que diversos conjunts de l'Aràbia Saudita volen aconseguir els seus serveis, però el polonès se sent còmode al Barça. Els culers acceptarien una oferta si és bona, però l'ariet té contracte fins a 2026 i no vol anar-se'n de cap de les maneres possibles. Ara, Robert Lewandowski podria ser l'exemple que faria que el fitxatge somiat del club català es formalitzi.

Robert Lewandowski és la clau

Robert Lewandowski va ser el pitxitxi la temporada passada i, en gran part, es va guanyar LaLiga gràcies a ell. Aquesta temporada, el seu rendiment no ha estat el mateix que a l'anterior. Això ha jugat en contra, i si tenim en compte el seu alt salari, la seva continuïtat es posa, cada cop més, en dubte.

Robert Lewandowski es lamenta amb la samarreta del FC Barcelona

El Barça no passa per un bon moment econòmic i no es poden permetre despeses "innecessàries". Robert Lewandowski té un contracte amb sou creixent que, com bé indica el nom, augmenta cada any. El 2022, cobrava 20 milions bruts; el 2023, n'ha cobrat 26; la que ve, 32.

L'últim any, el seu salari es reduirà i cobrarà 26 milions, que tampoc no és, en absolut, una quantitat baixa. Aquesta gran despesa ha fet que el Barça pensi a vendre'l i aprofitar aquests diners per a altres jugadors. No obstant això, Robert Lewandowski voldria esprémer al màxim el seu contracte i no se n'anirà.

Això sí, el Barça vol aprofitar l'experiència obtinguda amb el polonès per repetir operació. I és que, segons sembla, Joan Laporta pretén oferir el mateix tipus de contracte a Nico Williams perquè accepti venir al Camp Nou.

El Barça ofereix a Nico Williams el mateix que a Robert Lewandowski

El Barça està molt interessat a tancar el fitxatge de Nico Williams, que és al radar dels culers des de fa força mesos. A l'Athletic Club està cobrant 5 milions, però grans conjunts com el Chelsea el volen aconseguir i estan disposats a pagar molt més que les entitats d'Espanya. Així i tot, com que la prioritat de l'extrem és quedar-se al país, descarta les opcions que vinguin de l'estranger.

El primer any com a culer, el Barça li ha ofert cobrar a Nico Williams 10 milions d'euros, arribant fins als 20 en 5 anys i de forma progressiva. Una oferta temptadora que és probable que agradi a l'atacant, ja que a més d'un projecte interessant, els de la Ciutat Comtal ofereixen molts diners. És molt probable que vegem moviments durant el mercat de fitxatges que s'acosta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: