Nico Williams en primer pla mirant a càmera fixament
FUTBOL

Nico Williams respon al Barça: El seu fitxatge depèn d'una sola condició

L'extrem és cada cop més a prop del conjunt català i només hi ha una cosa que frena la seva arribada

Nico Williams és un dels jugadors que més sorpresa ha causat aquest any a LaLiga. El seu nivell ha incrementat considerablement i cada cop més equips s'hi estan fixant. El Barça n'és un i sembla que es troba el primer a la licitació per l'extrem.

El Barça no passa per un bon moment econòmic, factor que dificulta molt qualsevol operació que tingui un preu “considerablement alt”. Aquest és el cas de Nico Williams, però, igualment, es podria incorporar al club aquest mateix estiu. Diversos mitjans rellevants l'han vinculat al Barça i es podria incorporar si es compleix una sola condició.

Nico Williams, cada cop més a prop

Nico Williams ha millorat molt el seu regateig i el seu tir, que encara que continua sense ser perfecte, té més qualitat. Aquesta temporada ha estat clau per a l'Athletic Club i ho van demostrar renovant-lo fins a 2027. És probable que allò que més freni la sortida del davanter sigui el fet de jugar amb el seu germà, a més, òbviament, del seu amor pel club basc.

Nico Williams després d'un xut a porta que es convertirà en gol

Malgrat que Nico Williams està content en el seu conjunt actual, estaria disposat a jugar al Barça i sembla que li faria il·lusió. Recentment, Gerard Romero ha confirmat que els culers tenen moltes opcions per aconseguir l'extrem. Cal afegir que té molts amics al conjunt de la Ciutat Comtal gràcies a La Selecció.

La clàusula de rescissió de Nico Williams és d'aproximadament 50 milions d'euros, per la qual cosa el Barça ha d'estudiar molt bé la manera de tancar-lo. L'única condició per adquirir-lo és aconseguir quadrar els comptes perquè no hi hagi problemes amb el Fair Play financer. Un cop solucionat, Joan Laporta i la seva directiva podrien posar-se en contacte amb l'espanyol.

El Barça necessita Nico Williams

El Barça ha d'estudiar molt bé tots els moviments econòmics que fa. Aquest mateix estiu, els blaugranes ingressaran més de 100 milions com a prima pel nou acord amb Nike. També entraran 100 'quilos' més per la venda de les llotges vip del nou Camp Nou.

En resum, el Barça ingressarà una quantitat de diners considerable que aportaria un marge interessant econòmicament parlant. Això permetria, entre altres coses, fitxar Nico Williams i un pivot defensiu. És probable que el Barça es mogui més del que s'esperava al pròxim mercat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: