Home amb vestit i micròfon de diadema assenyalant amb el dit, amb un fons d'estrelles i llum brillant.
FUTBOL

Joan Laporta decideix el seu fitxatge estrella per guanyar les eleccions de 2026

El president es vol assegurar la continuïtat en el càrrec i incorporarà un campió mundial per aconseguir-ho

Joan Laporta va arribar a la presidència en un moment pèssim econòmicament parlant i ha hagut de remuntar la situació a poc a poc. Ha estat buscant les maneres d'obtenir ingressos i ho està aconseguint de les millors maneres possibles. Això ha fet que molts aficionats li donin suport, però també que molts altres no el vulguin al timó del vaixell.

Les seves gestions han pogut ser més o menys encertades, però es nota que fa tot el possible perquè el club torni a l'elit del futbol mundial. D'aquí a dos anys, s'haurà de tornar a votar per decidir qui n'és el president i Joan Laporta ja es prepara. De fet, es diu que prometrà un gran fitxatge i ja se sap quina és una de les millors opcions per al Barça.

Joan Laporta es vol assegurar la presidència del Barça

Joan Laporta sent els colors com el que més i ha intentat tornar el club al lloc que es mereix. Així i tot, el Barça encara no ha sortit de la crisi financera, però cada vegada és més a prop. Ara, es diu que el president té una gran incorporació al cap per assegurar-se un altre mandat.

Un home amb vestit i corbata està assegut en una cadira en un escenari amb llums de colors morats i vermells, al costat d?una taula que té l?escut del FCB.

El jugador en qüestió és dels millors davanters del món actualment i juga al Manchester City. Parlem del campió mundial anomenat Julián Álvarez, que ha tingut la mala sort de tenir Erling Haaland en el seu mateix equip. Malgrat tenir pocs minuts, l'argentí té uns números força bons, factor que demostra la seva efectivitat i que ha cridat l'atenció de Joan Laporta.

Aquesta temporada, en només 2.659 minuts (uns 29 partits si dividim entre els 90 minuts que dura cadascun), ha anotat 11 gols i ha donat 9 assistències. Això ha fet que molts dels grans d'Europa s'hi interessin i que tots els aficionats creguin que mereix més oportunitats. El seu valor de mercat ja és de 90 milions d'euros i és probable que continuï pujant.

Julián Álvarez continua fent mèrits perquè Joan Laporta l'incorpori

Julián Álvarez és un dels millors davanters de l'actualitat i ha aconseguit fer-se un lloc a l'Argentina campiona. De fet, va tenir un paper molt important al tram final del mundial. Després de molt d'esforç, la incorporació potencial del Barça va fer que Lautaro Martínez acabés assegut a la banqueta.

Per assegurar-se la presidència, Joan Laporta està pensant a prometre l'arribada de Julián Álvarez. Realment, és un dels millors candidats per substituir definitivament Robert Lewandowski. Malgrat que encara està tot molt verd, aviat en sabrem més sobre el tema.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: