Xabi Alonso amb l'escut del Barça de fons
FUTBOL

Ja és oficial, Xabi Alonso presenta el seu segon fitxatge: Ve del Barça

Xabi Alonso pesca a la Masia i debilita el FC Barcelona amb un robatori inesperat

Xabi Alonso ha tingut un any impressionant al capdavant del Bayer Leverkusen. Sota la seva direcció, l'equip ha aconseguit victòries destacades tant a la Bundesliga com a competicions europees. Ha implementat una filosofia de joc basada en la possessió i la pressió després de pèrdua, cosa que ha portat els seus pupils a obtenir resultats excel·lents.

Les seves tàctiques innovadores han estat importants en el ressorgiment del Leverkusen, posicionant-lo com un dels equips més competitius i augmentant les seves aspiracions europees. Amb una barreja de joventut i experiència, Alonso ha revitalitzat el Bayer Leverkusen, portant els seus jugadors a assolir noves altures i consolidant-se com un dels entrenadors més prometedors.

Xabi Alonso s'emporta un jugador del Barça a Alemanya

Xabi Alonso ha estat la revelació d'aquest any a les banquetes de les grans lligues. Ha demostrat que pot portar els seus jugadors a l'èxit sense necessitat de gastar-se milionades en fitxatges. El seu any serà recordat per sempre i ara rep un culer.

Xabi Alonso en primer pla

El Bayer Leverkusen ha anunciat oficialment l'arribada d'un defensa del Barça que estava destinat a triomfar al club català. Parlem d'Andrea Natali, el jove de 16 anys que va arribar al conjunt de la Ciutat Comtal el 2021. Juga a la selecció italiana sub-17 i ha tingut un paper destacat.

El contracte d'Andrea Natali amb el Barça ha finalitzat i ha marxat a l'entitat de Xabi Alonso com a agent lliure. Finalment, ha vingut el conjunt alemany i ha pescat el defensor, que sembla una promesa. Tot i que s'incorporarà al Juvenil, podria pujar a entrenar-se en algun moment amb el primer equip.

Andrea Natali entra als plans de Xabi Alonso

La idea de Xabi Alonso és que d'aquí a un temps pugui comptar amb Andrea Natali a la seva plantilla. El jugador que tindria molt de talent i el Leverkusen ha apostat per ell. El Barça ha perdut un central que podria haver aportat molt en un futur no gaire llunyà.

El problema del Barça és que té molts centrals, i per això la competència és massa alta. Això ha provocat que defensors com Mika Faye busquin la seva sortida a la recerca de minuts. Tot i que encara no sabem gaire, aviat veurem a quin equip juga Andrea Natali.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: