Ansu Fati mirant a càmera amb una imatge seva de fons assegut a terra i l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

El Barça posa preu al fitxatge d'Ansu Fati: Per menys no se'n va

Ansu no té la continuïtat assegurada i el FC Barcelona ja ha posat preu a la seva sortida

El mercat de fitxatges i sortides a Can Barça continua fent parlar molt. En aquest apartat, el FC Barcelona afronta la tornada de la cessió d'Ansu Fati. El jove i talentós davanter del planter ha estat cedit al club anglès del Brighton en aquesta darrera campanya.

Aquesta cessió no ha estat tan fructífera com s'esperava al principi. Ansu Fati només ha disposat d'uns 1.000 minuts de joc, gaudint de poca confiança i poca participació en el conjunt anglès. Amb 21 anys, torna al Barça, immers en una voràgine de canvis per a la pròxima campanya.

Al club encara es creu en el seu potencial i les seves qualitats tècniques, però no té la continuïtat garantida. Ansu Fati podria ser una de les figures noves per a la temporada que ve, però la directiva ha decidit fixar el preu de sortida i posar-lo a la venda. Això sí, primer haurà de fer la pretemporada, ja que sembla que Flick vol veure'l en persona abans de prendre la decisió final.

Ansu Fati mirant a l'estesa assegut a la banqueta

Ansu Fati a la rampa de sortida del Barça

Diversos clubs europeus estan atents a la situació d'Ansu Fati. Jugador ràpid, desequilibrant i amb bon olfacte de gol, associatiu i explosiu. No en va, ha estat la joia del planter, tot i que les lesions inoportunes li han impedit la seva progressió contínua.

Malgrat que la seva carrera s'ha vist frenada per aquests problemes físics, el Barça no el vendrà al primer que passi. Flick confia en Ansu Fati i en el seu talent innegable com a futbolista, així que li donarà una oportunitat a la pretemporada. De fet, així queda reflectit en el preu de sortida, que no serà inferior als 40 milions.

El Barça taxa la sortida d'Ansu Fati en 40 milions

La cúpula veuria amb bons ulls una possible sortida d'Ansu Fati, ja que podria deixar més de 40 milions a les arques del club. Aquests ingressos són necessaris sens dubte per afrontar les noves incorporacions que el club s'ha proposat. Les pròximes setmanes es podria determinar el futur d'Ansu al Barça.

Tot indica que ofertes no hi faltaran, ja que Ansu Fati apunta molt lluny i podria explotar el seu potencial en un altre ambient. De moment, tornarà al Barça per posar-se a les ordres de Flick, encara que el més probable és que acabi sortint. 40 milions és una xifra molt llaminera i el FC Barcelona podria veure's obligat a acceptar una proposta d'aquest calibre per portar Nico Williams, Dani Olmo o Luis Díaz.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: