Aitana Bonmatí subjectant la Pilota d'Or al costat d'Alexia Putellas
FUTBOL

L'amiga d'Alexia Putellas i Aitana Bonmatí frena el seu fitxatge: Vol la Pilota d'Or

La futbolista segueix brillant al club blaugrana i es perfila com la candidata ideal per a la propera Pilota d'Or

Aitana Bonmatí és la millor jugadora del món. Això no ho dic jo, sinó el seu creixement futbolístic i els seus èxits ho reconeixen. La futbolista s'ha convertit en una figura emblemàtica al món del futbol femení i sobretot, en una referència per a totes les nenes que somien seguir els seus passos. Amb Aitana Bonmatí, es pot veure clarament el creixement del futbol femení.

El Barça Femení pot estar tranquil amb la qualitat de jugadores que té a la seva plantilla. A tots els equips li agradarien tenir dues Pilotes d'Or al mateix equip i només el Barça en pot presumir.

Alexia o Aitana? Les dues estrelles que brillen al Barça

Amb Alexia Putellas va començar tot. La futbolista va ser la primera jugadora del Barça a guanyar la Pilota d'Or, no només una vegada, sinó dues vegades. La catalana no ha tingut fàcil la carrera futbolística, però sempre ha demostrat el seu gran amor pel Barça. Durant aquesta temporada, Alexia Putellas no ha pogut demostrar el seu gran talent a causa de la lesió.

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí celebrant el gol a la Final de la Champions

Amb l'absència d'Alexia Putellas, Aitana Bonmatí ha pres el relleu i ha destacat més del que és normal. La futbolista de Sant Pere de Ribes s'ha fet un lloc a tot el món. Comparar Alexia o Aitana és difícil, no se'n pot triar només una. Cadascuna té les seves virtuts i aporta el seu talent al terreny de joc i quan s'ajunten, l'equip és millor.

El millor fitxatge del Barça apunta a Pilota d'Or

Parlem d'aquestes dues grans futbolistes, però no podem deixar per alt el millor fitxatge que ha fet el Barça Femení a tota la seva història. La crack de Graham Hansen ha demostrat ser una de les millors futbolistes del món.

A l'equip blaugrana ha demostrat el seu talent per la banda, amb una gran visió de joc i capacitat golejadora. Aquesta temporada ha estat la màxima golejadora i assistent de la Lliga F, amb uns números increïbles: 21 gols i 19 assistències.

A la crack del Barça li agrada passar desapercebuda i no ser-ne la protagonista, però quan toca una pilota, ho demostra tot. És per això, que Graham Hansen és una de les principals candidates a emportar-se la propera Pilota d'Or. Aquest triomf, que actualment el té Aitana Bonmatí, podria passar a ser de la noruega i seria molt merescut.

Graham Hansen seguirà brillant al Barça

El talent de Graham Hansen ha atret l'interès de molts equips de gran nivell com el Lió o el PSG i també el Reial Madrid.

Graham Hansen té contracte amb el Barça fins al 2026 i la futbolista se sent com a casa. La noruega vol continuar guanyant títols amb la samarreta blaugrana i no pensa sortir de l'equip. El Barça Femení ha de mantenir aquesta joia a l'equip perquè no hi ha futbolistes com ella.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: