Pep Guardiola en primer pla amb un gran somriure amb Hansi Flick al fons subjectant una samarreta del FC Barcelona
FUTBOL

Pep Guardiola apareix per sorpresa per treure-li un fitxatge de 50 M€ a Hansi Flick

Guardiola no té pietat i després d'intentar emportar-se Cubarsí, ara busca el fitxatge favorit de Hansi Flick

El mercat de fitxatges sempre porta sorpreses i aquest estiu no en serà l'excepció. El FC Barcelona, en el seu continu esforç per reforçar la plantilla, continua buscant un extrem que millori el rendiment de Joao Félix i Ferran Torres. Ara bé, Pep Guardiola i el seu Manchester City han aparegut per frustrar els desitjos de Hansi Flick.

El Barça i el Manchester City són rivals directes, i Pep Guardiola no vol tenir pietat. La posició de l'extrem esquerrà és la més feble en tots dos conjunts i això fa que els objectius siguin comuns. De fet, Hansi Flick té entre cella i cella un futbolista espanyol que juga a Alemanya com el seu primer objectiu, però sembla que Guardiola també el vol.

Pep Guardiola i Hansi Flick competeixen pel mateix fitxatge

Hansi Flick ha estat seguint de prop l'evolució de Dani Olmo. El jove espanyol, format a la Masia, sempre ha estat al radar del club català. I ara s'hi suma Pep Guardiola, que estaria encantat que arribés al Manchester City.

Dani Olmo amb el Red Bull Leipzig

Després del seu impressionant pas pel Dinamo de Zagreb i la seva consolidació al RB Leipzig, Dani Olmo ha demostrat ser un jugador de primer nivell. Hansi Flick el prefereix davant d'altres opcions com Nico Williams o Luis Díaz, i el Barça està disposat a fer un esforç abans del 15 de juliol per pagar la seva clàusula.

Pep Guardiola entra en escena

Pep Guardiola i el Manchester City ja han manifestat el seu interès en Dani Olmo. Segons diverses fonts, el club anglès està disposat a invertir al voltant de 50 milions d'euros per assegurar els serveis del talentós mitjapunta. El tècnic, que sempre està a la recerca de jugadors que puguin adaptar-se al seu estil de joc, sembla veure en Dani Olmo un futbolista amb les característiques ideals per reforçar la seva plantilla.

L'interès del Manchester City complica les aspiracions de Hansi Flick. La capacitat financera del club anglès i l'atractiu de jugar sota les ordres de Pep Guardiola representen un repte significatiu per al conjunt català. A més, la possibilitat de competir a la Premier League, considerada per molts com la lliga més competitiva del món, afegeix un incentiu addicional per a Dani Olmo.

El dilema del Barça amb Dani Olmo

Per al Barça, l'entrada del Manchester City a la licitació per Dani Olmo representa un desafiament majúscul. El club blaugrana, que continua bregant amb problemes financers, podria no estar en posició d'igualar l'oferta econòmica del City. Tanmateix, la història i l'enllaç emocional de Dani Olmo amb el Barça podrien jugar a favor de l'equip català, així com la presència de Hansi Flick.

La directiva del Barça s'haurà de moure amb rapidesa i astúcia si vol assegurar el fitxatge de Dani Olmo. Les negociacions amb el RB Leipzig seran crucials i el club haurà d'avaluar totes les possibles estratègies per fer una oferta competitiva. Això sí, tot depèn de l'interès de Pep Guardiola i del Manchester City, que també presentaran la seva oferta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: