El davanter del Barça Ansu Fati, en primer pla amb una foto en què apareixen diverses llegendes del FC Barcelona.
FUTBOL

El pla del Barça amb Ansu Fati complica un fitxatge de 58 milions

A la Ciutat Comtal creuen que poden recuperar la millor versió del jugador del planter i podria frenar el fitxatge ideal

Abans de la lesió, Ansu Fati il·lusionava tots els aficionats del club català amb el seu increïble talent. Va arribar a destacar tant que el Barça li va oferir el '10', portat anteriorment per Leo Messi. Per desgràcia, el problema que va tenir al menisc esquerre li va impedir continuar brillant i els seus maldecaps van començar en aquell precís instant.

El Barça confiava que seria l'encarregat de la davantera durant molts anys, però ha estat encadenant una lesió darrere l'altra. Ara, els catalans, convençuts que poden recuperar la millor versió d'Ansu Fati, tenen un pla. Si surt bé, un dels fitxatges que més ha ressonat a les oficines del club podria quedar cancel·lat.

El Barça sap què fer amb Ansu Fati

Aquests darrers mesos, la venda potencial d'Ansu Fati ha sonat molt a l'entorn del Barça. Quan tots crèiem que els de la Ciutat Comtal li volien donar sortida, ha sortit a la llum un pla que ho canvia tot. Volen fer tot el possible per recuperar la seva millor versió i treballaran individualment amb ell per aconseguir-ho.

Ansu Fati amb la samarreta del FC Barcelona

Posaran Julio Tous, nou preparador físic de força, i Raúl Martínez, coordinador dels fisioterapeutes, a disposició d'Ansu Fati. La finalitat és que facin un estudi exhaustiu al davanter i tracin les millors pautes perquè no tingui més lesions. Seguiran unes pautes determinades i treballaran el físic del jugador perquè no es torni a ressentir de res que l'hagi fet estar fora dels terrenys de joc aquests anys.

Si això surt bé, el Barça podria recuperar el futbolista que un dia va ser l'esperança dels aficionats. Tanmateix, això frustraria el fitxatge de Nico Williams, que tindria un cost d'aproximadament 58 milions d'euros. Encara que té molt de talent i és ideal per als de la Ciutat Comtal, ja no caldria.

El fitxatge de Nico Williams pot quedar oblidat

Se sap que el Barça no té pressa per cedir Ansu Fati, ja que volen que faci la pretemporada amb Hansi Flick. Tampoc contemplen una venda en aquest moment, però una oferta de més de 40 milions faria que les altes esferes s'ho pensessin. Si l'extrem recupera el nivell que una vegada va mostrar, el Barça comptarà amb un atacant que causarà terror als rivals.

El Barça vol, per qualsevol de les vies possibles, poder recuperar el seu jugador i comptar amb ell per molts anys, ja que només té 21 anys. Això deixaria Nico Williams fora dels plans del club, que en tindria prou amb Ansu Fati. Durant els pròxims mesos sabrem si l'espanyol aconsegueix aixecar el cap.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: