Nico WIlliams en primer pla durant una entrevista sobre un fons de color blau i vermell
FUTBOL

Ja es coneix l'oferta del Barça per Nico Williams, fitxatge per caure

El davanter de l'Athletic és l'objectiu principal de Deco, i més després de la seva actuació a l'Eurocopa

Ja fa setmanes que el Barça es troba treballant al mercat. Deco vol tancar els fitxatges importants com més aviat millor perquè Hansi Flick pugui començar a treballar, i en té un molt a prop. Nico Williams, un dels més desitjats, podria caure ben aviat.

Després d'un any dolent en què no s'ha guanyat res, però, a més, tampoc s'ha jugat bé, els catalans volen recuperar la il·lusió. Per fer-ho, són conscients que necessiten talent que elevi el nivell competitiu, i tenien dues posicions marcades en vermell. La de pivot, en què continuen somiant amb Kimmich, i la d'extrem esquerrà.

Amb Lamine Yamal refermat al costat dret i Lewandowski en punta, faltava per cobrir aquest forat. Joao Félix hi ha actuat aquest curs, però a Hansi Flick li agraden els extrems amb molt de regateig i que puguin marcar la diferència.

Hansi Flick i Nico Williams en primer pla

Una negociació difícil per Nico Williams

No és fàcil per al Barça negociar amb l'Athletic Club. Primer, perquè els bascos no tenen cap intenció de vendre'l; i segon, perquè els falten recursos econòmics per convèncer-los. La voluntat del futbolista podria acabar sent clau per signar-lo.

A les oficines del Camp Nou han pensat moltes fórmules per acostar-se a un acord per Nico Williams, i podrien tenir-ne la definitiva. Tot i que la seva clàusula ronda els 60 M€, intentarien rebaixar-la oferint un jugador. Va ser un central important per a l'Athletic Club, i al Barça no ha funcionat.

El Barça ja ha posat damunt la taula una primera oferta de 40 M€ més Íñigo Martínez. La proposta podria permetre lligar caps, encara que l'Athletic Club es manté ferm en la seva clàusula de rescissió. Sens dubte, seran setmanes mogudes per a Joan Laporta, que tampoc descarta apujar la licitació i oferir-ne 55 milions més 10 en variables si la primera missiva és rebutjada.

Un projecte fet a mida per a Nico Williams

Nico Williams ha coincidit amb molts dels joves a la selecció, i s'emporta meravellosament amb ells. Encara que la seva intenció d'entrada semblava ser la de seguir, després de guanyar la Copa del Rei i complir un somni valoraria positivament fer un pas endavant. Això sí, ell prefereix el Barça.

Hansi Flick també el vol perquè aporta tot allò que està buscant. És veloç, desequilibrant, amb desvergonyiment i fort físicament. Malgrat el gran equip que està construint el Reial Madrid, ajuntar Nico Williams amb Lamine Yamal i amb un golejador com Lewandowski a l'àrea, espanta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: