Ter Stegen mira al cel amb el rostre seriós
FUTBOL

El Barça no escolta Ter Stegen i prepara un fitxatge per ordre directa de Flick

El porter parla, però el seu nou entrenador no escolta el que diu

Fa molts anys que Ter Stegen defensa la porteria del Barça i ha esdevingut un imprescindible a l'equip. A més dels seus dots a la porteria, té un rol important dins del vestidor, ja que és un dels capitans. Ara, els catalans estan enmig d'una reestructuració intensa sota la direcció del seu nou entrenador, Flick.

L'arribada marca l'inici d'una nova era per al club, que busca tornar a competir al nivell més alt. Tot i les declaracions recents de Ter Stegen, el Barça està considerant seriosament la incorporació d'un segon porter, seguint les directrius del tècnic alemany. Aquesta decisió marca un punt d'inflexió en l'estratègia del club, que busca reforçar la plantilla per a la temporada que ve.

Ter Stegen parla

Conegut per la seva capacitat per transformar equips i el seu enfocament a la solidesa defensiva, Flick està implementant canvis estratègics al Barça. El tècnic ha vist la necessitat de reforçar la posició de segon porter. Tot i comptar amb Ter Stegen, un dels millors del món, el dirigent considera essencial tenir una alternativa de qualitat.

Marc-André ter Stegen a un partit amb el Barça

Ter Stegen ha estat un pilar a la porteria del Barça. Tot i així, ha expressat el seu descontentament pel seu rol de suplent a la selecció alemanya, cosa que podria influir en la seva perspectiva sobre la competència al Barça. Fa poc, Ter Stegen va comentar en una entrevista: "Ser suplent és decepcionant [...]no és una situació agradable.". Les seves paraules reflecteixen el seu desig de tenir un paper més destacat i constant en tots els equips on juga.

Iñaki Peña no convenç Flick i podria forçar la seva venda aquest mateix estiu per portar un reemplaçament que li agradi. No ha sentit les declaracions de l'alemany; si ho ha fet, no pensa en com afectarà el porter que arribarà al Barça el fet de ser suplent. Mai no és agradable estar a la banqueta, però és el que li passarà al porter que arribi.

El Barça farà cas a Flick

Seguint les indicacions de Flick, el Barça ha començat a explorar opcions per fitxar un segon porter. L'objectiu és trobar un porter que pugui complementar Ter Stegen i oferir una opció sòlida en cas de necessitat. Aquest moviment no és un senyal de desconfiança a Ter Stegen, sinó una estratègia per enfortir la plantilla.

El mercat de fitxatges presenta diverses opcions potencials i el Barça està avaluant amb cura els candidats. El fitxatge d'un segon porter ha de ser equilibrat, assegurant que el nou jugador pugui adaptar-se a l'estil de joc del Barça. Tot i que no és segur, és molt probable que Iñaki Peña sigui una de les vendes aquest mateix estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: