Dos homes, un de més edat amb barba i cabell curt, i un altre de més jove amb cabell afro, posen davant d'un fons verd.
FUTBOL

El primer fitxatge de Hansi Flick per a la pretemporada competirà amb Alejandro Balde

L'alemany vol tenir totes les posicions doblades i la darrera incorporació lluitarà amb el lateral espanyol

Hansi Flick acaba d'aterrar a la banqueta del Barça i planeja la temporada que començarà en dos mesos. L'alemany està fent canvis a la plantilla, que, segons la seva opinió, necessita algun ajustament. A més d'alguna venda i alguna compra, també està recuperant alguns cedits que no s'esperava que tornessin.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt poder-se moure pel mercat de fitxatges. Tot i així, Hansi Flick , que és conscient de la situació, ha demanat alguna compra. Ara, s'ha confirmat que incorporarà properament un futbolista que competirà amb Alejandro Balde.

Hansi Flick suma a les seves files el competidor d'Alejandro Balde

El Barça encara no sap si entrarà a la regla 1/1 del Fair Play financer, ja que està esperant la resposta. Els culers ja han presentat tots els papers necessaris i estan esperant el veredicte dels alts càrrecs de LaLiga. Han de donar sortida a algun dels seus jugadors si volen ajustar la plantilla, però Alejandro Balde és intocable.

Alejandro Balde disputant un partit amb el FC Barcelona pelant per una pilota

Per sort, un dels jugadors que són al radar de Hansi Flick és Álex Valle, el talentós lateral esquerre. El defensor té contracte amb el Barça fins al 2025, però acaba de tornar de la seva cessió al Levante UD. Ha acumulat força minuts a Segona Divisió i ha jugat 29 partits de 41 possibles.

Álex Valle és del gust de Hansi Flick i farà la pretemporada amb el primer equip del Barça, competint amb Alejandro Balde, que tornarà en breus de la seva llarga lesió. El que li agrada a l'alemany és que és un lateral esquerre pur, factor que juga a favor seu. Tot i que el Barça està intentant una altra cessió amb Joao Cancelo, no és segur que es pugui repetir l'operació.

Álex Valle posant amb la samarreta d'escalfament del Llevant

Álex Valle destaca i el Barça el manté

La veritat és que Álex Valle ha signat una molt bona temporada i sembla que la seva cessió ha estat fructífera. Això ha fet que Hansi Flick rebi uns informes molt favorables sobre el defensor. Com que l'han pintat tan bé, vol comprovar ell mateix si li pot ser útil per a la temporada següent.

Paral·lelament, Alejandro Balde tornarà d'aquí a una mica i és probable que ho faci amb moltes ganes. El defensor va patir una desinserció al tendó del bíceps femoral de la cama dreta i s'ha perdut gairebé tot l'any. Álex Valle començarà a entrenar-se amb el primer equip quan acabin les competicions entre seleccions.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: