Hansi Flick en primer pla mirant cap amunt amb un escut del FC Barcelona i un mur de color rosa
FUTBOL

El fitxatge demanat per Hansi Flick se'n va de preu: 50 milions per un suplent

El dirigent alemany somia una incorporació que no té sentit i Deco li frena els peus

Hansi Flick és el nou director del FC Barcelona i té la missió de revitalitzar l'equip i tornar-lo a l'elit del futbol europeu. Conegut pel seu èxit amb el Bayern i la selecció alemanya, ha portat una visió clara de com ha d'evolucionar l'equip. Part de la seva estratègia inclou la incorporació de nous talents que s'alineïn amb el seu estil de joc dinàmic i enfocat en la joventut.

El Barça es troba en plena fase de reestructuració sota la nova direcció de Hansi Flick. El dirigent alemany ha sol·licitat la incorporació d'un talent de l'Stuttgart, però que no seria titular. Està valorat en 50 milions d'euros i això ha generat dubtes.

Hansi Flick el vol

Per al Barça, gastar 50 milions en un fitxatge que no estaria a l'alineació titular immediatament és una decisió difícil de justificar. Malgrat la confiança de Hansi Flick en el fitxatge de què parlem, el club ha de considerar acuradament com assigna els seus recursos, especialment en un mercat de transferències complicat.

Hansi Flick mirant al cel en primeríssim primer pla

Parlem d'Angelo Stiller, que amb 23 anys ha impressionat a la Bundesliga. Hansi Flick veu en el seu compatriota una alternativa que podria afegir profunditat i versatilitat al centre del camp del Barça. Ara bé, tot i ser bo, no és millor que Frenkie de Jong, Andreas Christensen o Pedri, per la qual cosa no tindria lloc.

L'Stuttgart ha taxat Angelo Stiller en 50 milions d'euros, una xifra massa alta per a un futur suplent del Barça. Aquest preu ha generat dubtes dins del club per les limitacions econòmiques a causa del Fair Play financer i de la necessitat d'equilibrar els seus comptes.

Angelo Stiller en un partit

Angelo Stiller és massa costós

Deco, el director esportiu del Barça, treballa estretament amb Hansi Flick per explorar alternatives que puguin enfortir l'equip sense comprometre la seva estabilitat financera. La possibilitat de negociar un preu més baix o buscar unes altres opcions al mercat de transferències està sobre la taula. El Barça ha d'equilibrar les necessitats immediates amb la seva visió a llarg termini i Angelo Stiller no és molt bona opció actualment.

El fitxatge d'Angelo Stiller pel Barça, sol·licitat per Hansi Flick, és massa complicat per la quantitat que demanen els alemanys. Tot i que l'entrenador el demana, el Barça ha de manejar els recursos amb cura. El pròxim mercat de fitxatges serà crucial per determinar si el club pot assegurar aquest fitxatge o no.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: