L'actual director esportiu del Barça, Deco, en primer pla amb una foto en què s'albira l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Deco insisteix en un fitxatge impossible valorat en 115 milions d'euros

El director esportiu del Barça ja està mans a l'obra amb un dels fitxatges més necessaris per a la temporada que ve

Fa setmanes que Deco pensa en el mercat de fitxatges que ve el proper 1 de juliol. El director esportiu és conscient de les limitacions que té el Barça i està buscant les millors ofertes. El mal moment econòmic dels blaugranes dificulta molt qualsevol operació que es vulgui fer.

Tot i així, Deco està disposat a llançar-se a la piscina i intentar tancar alguna incorporació de cara a la temporada que ve. Tot i que Joan Laporta va dir que no hi hauria cap arribada especial, el Barça pot sumar algú. Ara, un dels fitxatges més desitjats està sonant amb força als despatxos del Barça.

Deco el vol tancar ja

El Barça està pendent de l'aprovació dels alts comandaments de LaLiga per saber si entra a la regla 1/1 del Fair Play financer. Tot indica que sí que podran abraçar-se a la regla, però fins que no arribi la confirmació, res no és segur. Un cop aprovada, Deco pot anar a buscar un dels fitxatges més complicats de la Premier League.

Deco i Hansi Flick treballant mà a mà davant un ordinador a les oficines del FC Barcelona

El jugador té un valor de mercat de 85 milions, però la seva clàusula, vigent fins al 30 de juny, és de 115 milions. Parlem de Bruno Guimaraes, el pivot del Newcastle que ha aconseguit estar en boca de tots. Tot i ser migcentre defensiu, ha anotat 7 gols i ha donat 10 assistències en 50 partits.

A més, ha estat un dels futbolistes més rellevants per a les garses, cosa que ha fet que Deco l'afegeixi a la seva llista de favorits. Bruno Guimaraes té un afecte especial al Barça i té una clàusula al seu contracte que facilita les coses als catalans. En lloc d'haver de pagar els 115 milions, els culers el podrien sumar a les seves files per uns 60-70 quilos.

Bruno Guimaraes, el favorit de Deco

Bruno Guimaraes podria ser una de les vendes que faci el Newcastle aquest estiu si la Premier League segueix posant-li pegues. Tenen un problema amb el Fair Play financer i estan veient-se obligats a valorar sortides per no sortir-ne perjudicats. Deco, que ha de fitxar un pivot defensiu sí o sí, els podria facilitar les coses.

Deco ja s'està posant en contacte amb els agents de diversos jugadors i remenant opcions. Se sap que ja s'ha reunit amb els agents d'Álex Baena i la setmana que ve ho farà amb els de Luis Díaz. Aviat en sabrem més sobre el tema, però és probable que Bruno Guimaraes rebi notícies del Barça properament.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: