Jules Koundé mira al capdavant amb una mirada desafiant abans de sortir jugar
FUTBOL

Adeu a Jules Koundé: Flick demana un fitxatge i el Barça ofereix 30 + 5 milions

Koundé es podria veure obligat a sortir del Barça si Flick aconsegueix el seu fitxatge més preat

Hansi Flick ha arribat al Barça amb ganes de revolucionar la plantilla actual. L'alemany està convençut que pot fer ressorgir l'esperit competitiu dels catalans, però vol cares noves. Ell ja té noms al cap i Deco un pla per portar-los.

Aquesta estratègia no agradarà a tothom, perquè implicarà sortides. Jules Koundé, de fet, no és l'únic jugador que és al mercat. Les últimes setmanes han sonat molts noms per abandonar el Barça, i és que molt pocs són intransferibles avui dia.

Fer caixa amb les vendes permetria al Barça ser molt més ambiciós al mercat de fitxatges. La darrera temporada no ha estat gens bona i cal reforçar alguns perfils específics. La defensa, per exemple, és la zona més poblada i Jules Koundé, el millor actiu, però Flick prefereix un altre lateral més ofensiu i ja està negociant-ne el fitxatge.

Un home amb camisa fosca parlant i un jugador de futbol del FC Barcelona en acció durant un partit.

Hansi Flick fica en un embolic Jules Koundé

Si hi ha un mercat que controla Hansi Flick, és l'alemany, i hi ha posat els ulls per millorar el costat dret de la defensa culer. L'entrenador té un nom marcat en vermell a la llista d'objectius i ja s'ha reunit amb Deco per valorar la viabilitat real de l'operació. El fitxatge en qüestió reforçaria el lateral dret, on actua Jules Koundé com a solució d'emergència, i permetria fer un salt de qualitat al vestidor.

Parlem de Jeremie Frimpong, un noi de tan sols 23 anys, internacional amb Països Baixos i campió de la Bundesliga. Sota la batuta de Xabi Alonso ha estat fonamental aquest curs al Bayern Leverkusen i té moltes qualitats. Això sí, destaca principalment per la seva projecció ofensiva, cosa que Jules Koundé no pot aportar.

Actualment, Jeremie Frimpong està jugant l'Eurocopa a les ordres de Ronald Koeman i està cridant molt l'atenció, així que el seu fitxatge no serà gens fàcil. Ara bé, el Barça no es rendeix i ja ha presentat la primera oferta: 30 milions + 5 en variables.

Jules Koundé per Jeremie Frimpong, el Barça surt guanyant

Sorgit del planter del Manchester City, Jeremie Frimpong té una clàusula de rescissió de 40 'quilos', però el Barça té estratègies per rebaixar-ho. A l'operació podrien entrar jugadors importants com Ansu Fati, en un mal moment però amb un gran potencial per explotar. Arribar a un acord, això sí, resulta imprescindible perquè Frimpong té contracte fins a 2028.

Mentrestant, Flick haurà de conformar-se amb Jules Koundé tot i que prefereix un altre tipus de perfil. L'alemany dona molta importància a l'ús dels laterals en fase ofensiva i, precisament per això, el seu elegit és Jeremie Frimpong. L'holandès ha anotat 14 gols i ha repartit 12 assistències com a carriler, motiu que ha portat el Barça a interessar-se en el fitxatge.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: