Florentino Pérez al costat de l'escut del Manchester United
FUTBOL

El Manchester United pregunta a Florentino Pérez per un jugador que no es ven

El president del Reial Madrid voldria aclarir qualsevol incògnita que giri al voltant de la seva continuïtat

El Reial Madrid tindrà una plantilla de somni per a la temporada que ve. Fitxatges com el de Mbappé o Endrick reforçaran l'equip, però a més, de moment, des que ha començat l'Eurocopa només s'han conegut les sortides de dos jugadors del planter.

Tant Joselu Mato com Nacho Fernández han decidit anar-se'n a Orient per finalitzar les seves carreres esportives. El central posa fi a 24 anys d'ofici al Reial Madrid i se'n va com una llegenda. I, per part seva, Joselu, després de ser l'heroi de la Champions, també apunta a viure a l'Aràbia la temporada que ve.

Ara bé, malgrat l'adeu de Joselu i Nacho, el protegit de Florentino Pérez no se n'anirà de cap manera. El Manchester United ja ha preguntat pels seus serveis després de veure el seu rendiment a l'Eurocopa. Tot i això, la resposta del president ha estat clara: no es ven.

Florentino Pérez no vol vendre Arda Güler

Arda Güler destaca a l'Eurocopa que actualment s'està disputant. El mitjapunta ja ha deixat el seu segell amb un gol espectacular des de fora de l'àrea i està cridant l'atenció dels més grans. Abans de fitxar pel Reial Madrid tenia moltes xicotes, però ara ja és massa tard per triar un altre destí: es quedarà al club blanc molts anys.

Arda Güler al fons amb Florentino Pérez en primer pla sobre una imatge d'un tauler d'escacs

De fet, el mateix Arda Güler hauria declarat que vol quedar-se al Reial Madrid i que no li importa gaire "allò que es digui". Una resposta que refreda els ànims del Manchester United, que vol tornar al camí de l'èxit amb fitxatges com aquest.

El Manchester United no és l'únic que truca per Arda Güler

Tot i que Arda Güler no sortirà del Reial Madrid, ja hi ha diversos clubs interessats en la cessió d'un dels futbolistes que està causant sensació a l'Eurocopa. El Manchester United és el que ha mostrat més interès, però no l'únic.

Clubs com ara l'AC Milan o la Reial Societat s'haurien postulat com a dos seriosos candidats per tenir en compte. Cosa que, ara com ara, sembla impossible, tenint en compte que Florentino Pérez té clar que Arda Güler no està a la venda.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: