Jules Koundé mirant a terra amb la mirada perduda
FUTBOL

Jules Koundé, amb problemes: El Barça treballa el fitxatge d'un lateral més ofensiu

El francès està cada cop més a prop de la porta de sortida i l'Eurocopa serà crucial per a ell

Jules Koundé va començar la temporada al centre de la defensa del Barça, que era la seva posició habitual. El defensor va ser la parella ideal de Ronald Araújo la temporada passada i gràcies a ell, en part, els culers van guanyar LaLiga. Per desgràcia, aquest any no va començar de la millor forma i va acabar quedant en un segon pla.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i qualsevol venda és benvinguda, factor que fa que gairebé ningú no sigui imprescindible. Tot i que Jules Koundé s'ha acostumat al lateral dret, la venda aportaria una quantitat de diners considerables. El Barça ja s'ha posat en contacte amb el lateral dret ideal i ja ha presentat una oferta per ell.

El substitut de Jules Koundé, cada cop més a prop del Barça

Jules Koundé és un dels jugadors de la plantilla del Barça que més diners aportarien amb una venda. Actualment, el defensor té un valor de mercat de 45 milions d'euros, però hi ha equips que en pagarien més. Es sap que conjunts de la Premier League estan disposats a superar els 50 quilos per aconseguir els seus serveis.

Jules Koundé tocant la pilota en primer pla

Hansi Flick té les idees molt clares i es sap que ja està pensant en els ajustaments que vol a la plantilla del Barça. Encara que no té cap problema amb Jules Koundé, prefereix Jeremie Frimpong, el lateral del Bayer Leverkusen. Deco ja ha presentat una oferta de 40 milions d'euros pel neerlandès.

Tot i que és un jugador de talla mundial, la clàusula de rescissió de Jeremie Frimpong és la quantitat que ha ofert el Barça. En cas que ho accepti, encara no es sap si els culers podran sumar-lo a les seves files aquest estiu. Estan pendents de l'aprovació de LaLiga per abraçar-se a la regla 1/1 del Fair Play financer.

Jeremie Frimpong en un partit amb el Leverkusen

Jeremie Frimpong és el favorit i sentencia Jules Koundé

Jeremie Frimpong ha tingut un rendiment molt positiu aquesta temporada i no ha passat desapercebut. Diversos dels grans d'Europa el volen, així que el Barça no ho tindrà fàcil. Si el defensor acaba signant, Jules Koundé ha de sortir sí o sí per temes econòmics i d'espai a la plantilla.

Cada cop més fonts confirmen que Jules Koundé serà venut quan l'Eurocopa finalitzi. Aproximadament, els catalans rebrien entre 40 i 60 milions d'euros. Encara no hi ha res segur, però és probable que el Barça continuï anant a buscar-lo si millora la seva situació econòmica.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: