Home amb ulleres i cabell canós davant de l'escut del Real Valladolid.
FUTBOL

El Valladolid demana un fitxatge a Florentino Pérez per tornar a LaLiga

Els val·lisoletans tornen a LaLiga i volen fer-ho sense estar-se de res: amb un fitxatge del Reial Madrid

El Reial Madrid està confeccionant una de les millors plantilles del planeta futbol. Amb la incorporació de Kylian Mbappé i Endrick, l'atac apunta que és imparable per a qualsevol rival d'Europa. Tanmateix, no tot són alegries al Santiago Bernabéu, ja que Florentino Pérez ha de resoldre la situació de diversos cedits.

El Reial Madrid compta amb diversos jugadors prestats repartits per Europa que han de tornar a l'estiu. Així i tot, sembla que aquest retorn serà per poc de temps, ja que Florentino Pérez no té pensat quedar-se amb cap.

Primer pla de Florentino Pérez amb cara seriosa

Davant d'aquest escenari, el Valladolid, que acaba de signar el seu ascens a Primera Divisió, busca reforços de qualitat per intentar mantenir-se a l'elit i ha trucat a Florentino Pérez. Pezzolano no vol patir més del compte i sap que els descarts del Reial Madrid són una gran oportunitat per reforçar la plantilla.

El Valladolid truca a Florentino Pérez i pregunta per un fitxatge

El Valladolid va certificar el seu ascens directe a Primera Divisió a l'últim partit de LaLiga Hypermotion. Un partit agònic que finalment va acabar tornant el club blanc-i-violeta a la màxima categoria espanyola.

Després de l'alegria de l'ascens, la directiva del Valladolid ja treballa en els primers reforços. I, en concret, Pezzolano ha demanat el fitxatge de Reinier Jesús, el brasiler que Florentino Pérez no vol ni veure pel Santiago Bernabéu.

Reinier Jesus posant amb la samarreta del Reial Madrid el dia de la presentació

Reinier Jesús va aterrar al Reial Madrid el gener de 2020 a canvi de 30 milions d'euros. Prometia seguir els passos de Vinícius i Rodrygo, però la realitat és que ha estat encadenant cessions sense gaire sort. Primer va aterrar a Dortmund, però també ha vestit la samarreta del Girona o el Frosinone.

Florentino Pérez es cansa de Reinier Jesús

Florentino Pérez va arribar a invertir 30 milions d'euros a Reinier Jesús, però el seu rendiment ha defraudat. Les seves contínues cessions no han servit perquè maduri futbolísticament i l'any que ve tampoc jugarà al Reial Madrid. Això sí, la intenció del club és que torni a sortir cedit; encara no és moment de desprendre's d'ell definitivament.

Davant aquest escenari, el recentment ascendit Valladolid es presenta com una opció molt interessant per a Reinier Jesús. A Pucela podria recuperar la confiança perduda i demostrar que mereix un lloc al Reial Madrid. Florentino Pérez, de moment, no vol ni veure'l pel Santiago Bernabéu.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: