Un entrenador de futbol observa atentament mentre dos jugadors del FC Barcelona s'entrenen amb petos de colors, un de groc i un altre de vermell, amb el logotip de Spotify a les samarretes.
FUTBOL

Oficial! S'acomiada del Barça un any després del fitxatge: Hansi Flick no el vol

No entra als plans de Hansi Flick i ja s'ha acomiadat del FC Barcelona

La recent incorporació de Hansi Flick com a entrenador del FC Barcelona ha marcat un punt d'inflexió a la planificació de la temporada que ve. Conegut pels seus èxits amb la selecció alemanya i el Bayern, Flick arriba al Barça amb la missió de revitalitzar l'equip i portar-lo novament al cim del futbol europeu. Les seves intencions per a la temporada vinent són clares: construir un equip competitiu, apostar per joves talents i consolidar un estil de joc que combini solidesa defensiva i dinamisme ofensiu.

Un dels primers passos de Hansi Flick ha estat avaluar la plantilla actual i determinar quins jugadors s'ajusten a la visió. Ha assenyalat la importància de mantenir un nucli fort mentre s'introdueixen cares noves que puguin aportar frescor i energia. A més de buscar nous talents, Flick també s'ha compromès a donar oportunitats als joves de La Masia, continuant amb la tradició del club de promoure jugadors del planter.

Imatge d'un home amb una jaqueta amb l'escut del FC Barcelona, acompanyat del text Hansi Flick i Benvingut

I, precisament per això, sorprèn que un dels últims fitxatges del Barça hagi hagut de dir adéu després de només un any al club.

Mamadou Mbacke se'n va

Mamadou Mbacke, que va arribar al FC Barcelona l'estiu passat, ha tingut una experiència desafortunada aquesta temporada. Va començar el curs a gran nivell, però després d'una greu lesió no ha pogut tornar a jugar i s'ha vist obligat a acomiadar-se'n. Mbacke mateix ha comunicat la seva partida a través d'un emotiu missatge a Instagram, agraint al club i aficionats el seu suport durant la recuperació.

La lesió va ser un cop dur tant per a Mamadou Mbacke com per al club, ja que hi havia grans expectatives sobre la seva contribució a l'equip. Tot i això, la realitat de la seva situació mèdica va fer inevitable la seva decisió de buscar un nou rumb. Sense rodatge i amb l'arribada de Hansi Flick, les seves opcions de participar al primer equip eren gairebé nul·les, així que ha decidit sortir.

Hansi Flick perd Mamadou Mbacke, però té clar el seu pla

Amb Hansi Flick al capdavant, el Barça està enfocat a construir una plantilla que pugui competir al nivell més alt. La sortida de Mamadou Mbacke és només un dels molts canvis que s'esperen els següents mesos. Flick ha identificat diverses posicions que necessiten ser reforçades i està treballant estretament amb la directiva per assegurar fitxatges que coincideixin amb la visió tàctica.

Amb Hansi Flick al timó, els aficionats del Barça poden esperar una temporada plena de canvis i esperances renovades. De moment, Mamadou Mbacke ja ha fet les maletes, però no serà l'únic. Mika Faye, un altre dels defensors més prometedors, també apunta a la sortida i el seu destí més probable sembla el Porto.

D'altra banda, el nou entrenador culer ha demanat diversos fitxatges. Kimmich i un extrem són les seves prioritats, però sap que la situació econòmica del Barça no és excel·lent, així que no hi posarà pegues. Hansi Flick acceptarà qualsevol venda que li plantegi Joan Laporta, i la primera mostra és la sortida de Mamadou Mbacke.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: