Pablo Urdangarin amb jaqueta fosca i expressió seriosa, amb una imatge de Letizia en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.
FAMÍLIA REIAL

La norma que ha de complir Pablo Urdangarin si vol passar la nit a casa de Letícia

El fill de la infanta sap que s'ha de sotmetre a les condicions de la seva tieta si es vol allotjar a la Zarzuela

Pablo Urdangarin i la seva parella continuen amb una relació que va començar ja fa més d'un any. Els joves no amaguen el seu amor i és habitual veure'ls en actitud afectuosa. Gestos que, tanmateix, s'han de sotmetre a certes condicions en cas que la parella es vulgui allotjar en un lloc tan destacat com el palau de la Zarzuela.

Per més que la Casa Reial doni exemples de modernitat, la veritat és que hi ha temes en què segueix manant la tradició. Tot i que la relació de Pablo i la seva noia sembla anar de debò, els joves han de seguir les normes de l'esmentada institució.

Muntatge de Pablo Urdangarin sorprès amb un jersei blau i Johanna Zott amb els llavis estrets amb un abric negre

Dormir junts és una cosa que no pot fer la parella quan estan amb la família o a la Zarzuela. És una cosa que està terminantment prohibida.

Pablo Urdangarin és conscient de les condicions que imposa la família materna

De fet, la reina Sofia no veu amb bons ulls les relacions dels joves avui dia. Hauran d'esperar a estar casats per compartir llit i habitació.

El fill de la infanta Cristina fa gairebé un any que viu sol en un pis al barri barceloní de Pedralbes. Una zona de la Ciutat Comtal on va passar part de la seva infància. Es tracta d'un immoble que és a prop del Liceu Francès on va estudiar i on va conèixer la seva actual parella.

Johanna, per la seva banda, viu a casa dels seus pares, un habitatge unifamiliar situat a Esplugues de Llobregat. Cal recordar que la família Zott ha acollit el segon fill dels exducs de Palma com si fos un més de la família. Tot i això, l'esportista ha de complir les normes que imposa la seva família.

Muntatge en primer pla de Pablo Urdangarin somrient i Johanna Zott somrient amb una gorra

També els Urdangarin Borbó han fet el mateix amb Johanna. La jove ha encaixat perfectament l'entorn del seu xicot. Així ho confirmava el mateix Pablo a la seva primera entrevista.

"Joc a bàsquet, a pàdel, m'agrada fer plans amb la meva xicota i la seva família... Tinc cosins a Barcelona, faig coses amb ells per sentir-me més en família", explicava el nebot de la reina Letícia.

El passat mes d'octubre Pablo i Johanna es van enfrontar a una situació que sens dubte va posar a prova el seu amor. La jove estudiant de Medicina va marxar uns quants mesos a Alemanya amb una beca Erasmus. Un temps en què Urdangarin va aprofitar els descansos dels seus compromisos esportius per posar rumb al país europeu.

Pablo Urdangarin va haver de viure uns quants mesos allunyat de la seva xicota

Amb tot, encara que van estar un temps distanciats físicament, la veritat és que la parella va reforçar el seu vincle més encara.

En una de les últimes cites esportives en què Urdangarin va participar, el noi es va deixar veure en companyia de la seva xicota. En concret, durant una de les competicions de la Copa del Rei d'handbol que va tenir lloc a Jaén. Allí els enamorats van fer turisme per la citada ciutat andalusa.

Muntatge de fotos de primer pla de la infanta Cristina amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Johanna Zott també amb rostre seriós

Amb ells la infanta Cristina, mare de Pablo. Tots tres van aprofitar l'escapada per recórrer enclavaments tan interessants com la Catedral o els banys àrabs i visitar un dels restaurants més emblemàtics de la ciutat, l'Espadaña. Una mostra més de la bona relació que hi ha entre la filla de l'emèrit i la parella del seu fill.

➡️ Família reial

Més notícies: