El príncep Guillem amb expressió seriosa i Meghan Markle en un cercle vermell amb un pastís d'aniversari a la cantonada.
FAMÍLIA REIAL

El príncep Guillem viu el seu aniversari més amarg per culpa de Meghan Markle

El príncep Guillem compleix avui 42 anys amb nombrosos fronts oberts que han entelat el seu dia especial

El príncep Guillem fa avui 42 anys amb una situació familiar plena de grans dificultats. Amb el rei Carles i la seva dona, Kate Middleton, lluitant contra el càncer, els ànims de l'hereu al tron no estan per a celebracions.

Sobretot, després que sortís a la llum la gran tristesa per la qual està passant el seu pare per culpa de Meghan Markle. Guillem assisteix impotent a com la seva cunyada es nega en rotund que els seus fills, Archie i Lilibet, visitin el seu avi. Això ha fet que aquest aniversari sigui molt més amarg.

El príncep Guillem parlant mirant de banda amb un vestit blau

El príncep Guillem celebra el seu aniversari més complicat

El príncep Guillem avui és el gran protagonista d'Anglaterra, els Windsor celebren avui el 42è aniversari de l'hereu al tron. Tot i això, aquest any es tracta d'una situació atípica i molt complicada per a ell. Una situació marcada per la malaltia del seu pare i de la seva dona.

A aquest dolor, se li ha sumat el distanciament familiar que encara persisteix entre el palau de Buckingham i els ducs de Sussex. Meghan Markle és la culpable principal del malestar de Guillem després de saber-se que ha negat a Carles III veure els seus nets

Muntatge del príncep Guillem i el rei Carles III en vestit i seriosos

Meghan i Enric continuen enfrontats a la família reial i Carles III està començant a patir-ne les conseqüències. El príncep de Gal·les no és aliè a aquests problemes i, especialment avui, és un dia molt amarg. Sobretot perquè està patint davant del dolor del seu pare per la impossibilitat de veure els seus nets.

Els mitjans britànics afirmen que Carles està “desesperat” per veure Archie i Lilibet, que resideixen als Estats Units amb els seus pares. Un fet que ha situat el príncep Guillem al límit de les seves capacitats davant de tants fronts oberts.

Imatge de Meghan Markle posant somrient amb una camisa de ratlles blanca i blava

No és comprensible que, enmig de la delicada situació del rei, la seva cunyada no propiciï un acostament entre els seus fills i el seu avi. Malgrat el distanciament entre Enric i la seva família, Carles vol continuar tenint contacte amb els petits, cosa que, de moment, no s'ha produït.

Aquest panorama ple de pors, inseguretats i enfrontaments ha amargat de manera substancial l'aniversari del príncep Guillem.

El príncep Guillem, impotent davant les adversitats

En qüestió de poc temps, la vida del príncep Guillem va fer un gir considerable. Davant la malaltia del seu pare, va haver de rebre el pes de la Corona abans del que s'esperava. A més d'acudir als nombrosos actes institucionals en solitari a causa del càncer que també van detectar Kate Middleton.

Per si no n'hi hagués prou, el seu germà i la seva cunyada continuen donant l'esquena a la família. Ni en el pitjor moment per a la monarquia britànica Enric i Meghan han afluixat la corda. Si bé és cert que el príncep Enric va viatjar amb prestesa a Londres després de conèixer la malaltia del seu pare, no hi ha signes de reconciliació.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre

Molt menys ara que s'ha descobert la tristesa de Carles III per no poder veure els nets. Tal com s'ha arribat a publicar, Meghan va imposar una condició al sogre per veure Archie i Lilibet. La duquessa de Sussex no està disposada a fer que els nens viatgin a Londres sense els seus pares i si no es respecta la seva presència.

Aquesta condició posa en un compromís la casa reial britànica, distanciada des de fa anys amb Enric i Meghan. Per això Carles planeja un viatge als Estats Units per ser ell qui es desplaci i evitar moments de tensió a palau.

Davant de tot això, el príncep Guillem es troba desbordat i el seu aniversari completament entelat. Sens dubte un aniversari molt complicat que no trigarà gaire a voler oblidar.

➡️ Família reial

Més notícies: