Muntatge de fotos d'Iñaki Urdangarin, amb rostre mig somrient, i el seu fill, Pablo Urdangarin després de finalitzar un partit d'handbol
FAMÍLIA REIAL

Iñaki Urdangarin envia un missatge a la infanta que emocionarà Pablo Urdangarin

Iñaki Urdangarin li ha fet cas al seu fill i s'ha posat en contacte amb la infanta per felicitar-la pel seu aniversari

El passat 13 de juny, la infanta Cristina va celebrar el seu 59è aniversari envoltada dels seus éssers estimats. Iñaki Urdangarin, el seu exmarit i pare dels seus quatre fills, va decidir posar-se en contacte amb ella per felicitar-la. Un gest que li ha fet especial il·lusió al seu fill, Pablo Urdangarin, i ha captat l'atenció de la premsa.

Des que es va anunciar la separació fa dos anys, la relació entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ha estat complicada. Han estat anys de lluita i tots dos van enfrontar diversos problemes legals des que van trencar el matrimoni. Tot i això, els últims mesos de l'any passat van marcar un canvi significatiu en la seva dinàmica.

Muntatge de fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin amb rostre seriós i la infanta Cristina amb rostre somrient, tots dos tenen al costat un emoji de cor trencat

A mesura que s'acostava el final de l'any, Iñaki i Cristina van començar a mostrar senyals d'acostament. Van deixar enrere les seves diferències i van aconseguir arribar a un acord que beneficiava tots dos, però sobretot els seus fills.

Aquest canvi va ser notori i molts li atribueixen a Pablo Urdangarin. Va ser el jove qui va demanar al seu pare que s'acostés a la infanta Cristina i que solucionés les diferències amb ella.

Pablo Urdangarin aconsegueix el seu objectiu

Pablo Urdangarin, el segon dels quatre fills de la parella, ha tingut un paper crucial en aquest procés de reconciliació. Amb 23 anys i una prometedora carrera a l'handbol, ha estat un pilar de suport tant per la seva mare com pel seu pare. Fonts properes asseguren que Pablo Urdangarin va ser qui va animar Iñaki a fer el pas i comunicar-se amb la infanta Cristina pel seu aniversari.

Captura de Pablo i Iñaki Urdangarin xerrant durant un partit

El missatge d'Iñaki Urdangarin a la seva exdona no només va ser una mostra de cortesia, sinó també de maduresa i reconciliació. En felicitar la infanta Cristina pel seu aniversari, Iñaki va demostrar que, malgrat els alts i baixos i les diferències, encara hi ha un respecte mutu.

La infanta Cristina, que ha fet 59 anys, es troba en una etapa de la seva vida marcada per la renovació i el creixement personal. Després d'un període difícil al principi de la ruptura, on se la va veure afectada a causa del seu amor per Iñaki, ha aconseguit superar el dolor.

Iñaki Urdangarin fa feliços els seus fills

El missatge d'Iñaki va ser rebut amb gran emoció per Pablo i, segons diuen, també pels altres fills de la parella: Juan, Miguel i Irene. Aquest gest ha estat vist com un pas positiu cap a la construcció d'una relació més saludable i cooperativa entre els seus pares.

Muntatge amb el rostre d'Iñaki Urdangarin amb unes imatges dels seus fills: Irene, Pablo i Juan Urdangarin i una emoticona d'una explosió

Al llarg d'aquests anys, la infanta Cristina ha mostrat una determinació infrangible per mantenir la unitat familiar i protegir els seus fills de les turbulències mediàtiques.

L'acostament entre Iñaki i Cristina és un clar indici del seu compromís per mantenir una relació cordial pel bé dels seus fills. Tot i que el seu matrimoni no va sobreviure a les dificultats, tots dos semblen haver trobat una manera de coexistir pacíficament i de col·laborar en la criança dels seus fills.

➡️ Família reial

Més notícies: