Miguel Urdangarin amb expressió seriosa apareix en primer pla, mentre que en un cercle vermell amb un signe d'exclamació es mostra Olympia Beracasa somrient al fons.
FAMÍLIA REIAL

Miguel Urdangarin i Olympia Beracasa s'enfronten al primer problema de la relació

Miguel Urdangarin i Olympia Beracasa han esdevingu el centre de totes les mirades després de sortir a la llum la relació

Tot i que la intenció de Miguel Urdangarin sempre ha estat portar una vida discreta i allunyada de la premsa, no ha pogut evitar que surti a la llum la seva relació amb Olympia Beracasa.

Igual que li va passar a la seva germana Irene fa uns mesos, el jove ha estat fotografiat amb aquesta jove veneçolana a Madrid. Una història d'amor que, segons ha transcendit, va començar fa uns quants mesos, però no ha estat fins ara quan ha sortit a la palestra.

Miguel Urdangarin i Olympia Beracasa, Miguel en un esdeveniment esportiu i Olympia posant davant d'una obra d'art.

Ara bé, malgrat la discreció que han portat durant aquest temps, a partir d'ara Miguel Urdangarin i Olympia Beracasa hauran de bregar amb diversos desafiaments. Entre ells, la pressió mediàtica.

Des que va saltar pels aires el cas Nóos, els exducs de Palma van optar per romandre totalment allunyats de la vida pública. Situació a què els seus fills no van trigar a acostumar-se.

No obstant això, i després de deixar-se veure amb més assiduïtat pel nostre país, els germans, a excepció de Juan, s'han convertit en l'objectiu principal de la premsa. Cosa que Miguel Urdangarin no porta del tot bé.

Primer pla de Miguel Urdangarin amb rostre neutre pels carrers de Vitòria

De fet, tant ell com Irene han lamentat davant del seu cercle més proper que les seves respectives relacions amb Juan Urquijo i Olympia Beracasa hagin sortit a la llum.

Tot i això, i en un intent per donar suport als joves, la seva família els ha deixat molt clar que aquesta situació era una cosa inevitable per “ser qui sou”.

Miguel Urdangarin i Olympia Beracasa ja pateixen les conseqüències que el seu idil·li hagi transcendit

Tal com s'esperava, la relació de Miguel Urdangarin i Olympia Beracasa no ha passat gens desapercebuda per als mitjans de comunicació. Cosa que, segons sembla, no li ha semblat gaire bé al fill dels exducs de Palma.

Malgrat la seva discreció i la seva intenció de portar una vida normal i allunyada dels mitjans, Miguel no ha pogut evitar que aquesta notícia hagi sortit a la llum. Ara bé, segons ha transcendit, compta amb el suport de tota la seva família.

Muntatge de Juan Urdangarin amb barba i jaqueta, i Froilà amb cara estranya

Tanmateix, això sí, ni Irene ni Miguel Urdangarin han esquivat les burles de Juan Urdangarin i Felip Froilà. Els dos fills petits de la infanta Cristina han esdevingut el centre de les bromes del seu germà gran i del seu cosí. I tot després que les seves relacions respectives hagin deixat de ser desconegudes.

Qui sembla que no té cap problema que el seu festeig s'hagi fet públic és Pablo Urdangarin. Tant és així que, des del primer moment, el jugador d'handbol no ha tingut objeccions que la premsa el fotografiï amb la seva xicota, Johanna Zott.

I és que, a diferència dels seus germans Irene i Miguel Urdangarin, el jove sempre s'ha mostrat molt més accessible per als mitjans de comunicació malgrat la seva discreció. De fet, durant el divorci dels seus pares, es va convertir en el portaveu de la família.

➡️ Família reial

Més notícies: