Muntatge de Juan Urdangarin seriós amb la mà a la nansa d'una motxilla i Iñaki Urdangarin somrient amb una jaqueta blava
FAMÍLIA REIAL

Tot sobre Juan Urdangarin, l'únic fill d'Iñaki Urdangarin que no té xicota

A Juan Urdangarin no se'l coneix parella oficial, al contrari que els seus germans, que ja compten amb parelles sòlides

Juan Urdangarin ha captat l'atenció mediàtica no només pel cognom il·lustre sinó també per la seva vida personal. Especialment perquè, a diferència dels seus germans, no té parella formal.

Pablo, Miguel i Irene estan en relacions estables, però Juan Urdangarin segueix solter. I tot mentre continua tenint un perfil discret i centrat en la vida professional. Només de vegades puntuals, i fonamentalment per donar suport a la seva mare, apareix en actes públics.

La infanta Elena amb un abric gris i uns pantalons de quadres, la infanta Cristina somrient amb un vestit gris i Juan Urdangarin seriós amb un vestit negre

Un perfil discret i una vida dedicada als seus estudis i treball

Juan Urdangarin va néixer el 29 de setembre del 1999 i ha demostrat ser una persona dedicada i compromesa des de jove. Va estudiar Relacions Internacionals a la Universitat d'Essex, al Regne Unit, on es va destacar per la seva serietat i dedicació a la seva formació. La seva elecció de carrera reflecteix un interès profund a entendre la dinàmica global, cosa que li ha permès adquirir una visió crítica del món.

Després de finalitzar la carrera, el fill gran d'Iñaki va decidir dedicar un any al voluntariat, una experiència que li va permetre créixer personalment i professionalment, reforçant el seu compromís amb causes humanitàries. Aquest període de la seva vida, en què va tenir gran suport de la seva àvia Sofia, li va brindar valuoses lliçons i va enfortir el seu caràcter.

Muntatge de Juan Urdangarin seriós en vestit i la reina Sofia somrient amb una bufanda vermella

Actualment, Juan Urdangarin viu a Londres, una de les ciutats més cosmopolites. Treballa a l'empresa del gendre de José María Aznar, Alejandro Agag, cosa que li proporciona una plataforma per desenvolupar-se en un entorn competitiu. La seva tasca li ha permès aplicar els coneixements adquirits durant els estudis i continuar creixent en la seva trajectòria.

Allí comparteix pis amb uns companys, mantenint així una vida independent i activa. Aquesta experiència de convivència li proporciona un ambient de suport i camaraderia.

Juan Urdangarin: la càrrega emocional de l'escàndol Nóos i el tractament mèdic

L'escàndol Nóos va ser un moment extremadament difícil per a la família i, en particular, per a Juan Urdangarin. Com a fill gran, ell va ser un dels que més va patir emocionalment per la condemna i l'ingrés a la presó del seu pare. Aquest període turbulent va afectar profundament la seva salut mental i el va portar a buscar tractament per manejar l'estrès i l'ansietat derivats de la situació.

Imatge de la família Urdangarin i Borbó passejant pel carrer

Des de llavors, Juan ha estat rebent ajuda mèdica per assegurar-se mantenir el seu benestar mental. Aquest suport ha estat crucial per suportar els desafiaments i les pressions associades amb el seu cognom i l'atenció mediàtica constant. La seva capacitat per enfrontar aquests desafiaments amb valentia i buscar l'ajuda que necessita és un testimoni de la seva fortalesa i resiliència.

Juan Urdangarin té una situació sentimental totalment diferent de la dels seus germans

Mentre Juan Urdangarin segueix solter, els seus germans han trobat estabilitat a les seves vides sentimentals. Pablo manté una relació sòlida amb Johanna Zott, que ha estat ben rebuda per la família.

Miguel, per la seva banda, està sortint amb Olympia, una jove veneçolana que és amiga seva des dels seus estudis a l'escola de Ginebra. I la més jove del clan, Irene, està enamorada de Juan Urquijo, completant així el quadre de relacions sentimentals a la família Urdangarin.

Juan, Pablo i Irene Urdangarin junts amb les cares molt serioses

A diferència d'ells, Juan sembla que no ha tingut tanta sort en l'amor, almenys públicament. La seva solteria ha generat curiositat i especulacions, però s'ha estimat més mantenir-se allunyat del focus mediàtic en aquest aspecte de la seva vida. Aquesta decisió de mantenir la seva àrea privada discreta reflecteix el desig de centrar-se en les prioritats personals i professionals sense la pressió de l'atenció pública.

➡️ Família reial

Més notícies: