Muntatge de fotos de primer pla de Kate Middleton i el príncep Guillem, tots dos amb rostre seriós
FAMÍLIA REIAL

La mentida que el príncep Guillem ha explicat sobre la salut de Kate Middleton

Diversos testimonis confirmen que el príncep Guillem no ha dit la veritat sobre la salut de Kate Middleton

Aquest mateix dimecres, el príncep Guillem ha reaparegut públicament, juntament amb Carles III i la reina Camil·la, per participar en els actes commemoratius pel 80è aniversari del Dia D. Moment que el futur rei britànic ha aprofitat per actualitzar les dades sobre el misteriós estat de Kate Middleton.

“Ella està millor, gràcies”, ha assegurat quan li han preguntat per la salut de la dona. A més, i per a sorpresa de molts, ha confirmat que a ella “li hagués encantat ser allà”.

Unes paraules que, com era d'esperar, no han sonat del tot convincents. I encara menys després que hagi sortit a la llum un testimoni que deixa al descobert quin és el veritable estat de Kate Middleton.

Foto del Dia D on apareix el príncep Guillem en primer pla parlant al seu discurs

Hores després que el príncep Guillem reaparegués a França, el portal nord-americà Page Six ha publicat una nova informació sobre la salut de la futura reina britànica.

Tal com els ha confirmat una font propera als prínceps de Gal·les, “pot ser que la princesa mai torni a recuperar el seu paper a la Casa Reial”. A més, aquesta persona ha assenyalat que “s'està reavaluant allò que podrà dur a terme quan torni a les seves funcions”.

El príncep Guillem no ha dit tota la veritat sobre l'estat de salut de Kate Middleton

Malgrat l'últim comunicat que va emetre Carles III, on va anunciar que es cancel·laven tots els compromisos oficials de la seva família, el príncep Guillem ha reaparegut a França fa unes hores.

Aquest dimecres, 5 de juny, els reis britànics i el marit de Kate Middleton han viatjat fins a aquest país per commemorar el Desembarcament de Normandia. Moment que el fill del monarca ha aprofitat per parlar sobre la salut de la dona.

Foto del Dia D on apareixen el príncep Guillem, el rei Carles III i la reina Camil·la de costat, mirant al capdavant

Tot i tots els rumors que estan circulant sobre la malaltia de Kate Middleton, el príncep Guillem ha assegurat que “està millor”. A més, ha volgut compartir amb una dona que ha assistit a aquest acte una anècdota relacionada amb la família de Kate Middleton.

“Els estava recordant a tots com la seva àvia va servir a Bletchley, per la qual cosa en tenia prou en comú amb algunes de les dones d'aquí. L'àvia de la meva dona va fer el mateix tipus de coses que tu. Kate no ho va saber fins al final de la seva vida”, ha pronunciat.

No hi ha dubte que la intenció del príncep Guillem és la de no continuar alimentant totes les informacions que han transcendit sobre el suposat i delicat estat de Kate Middleton. Cosa que, segons sembla, no està aconseguint.

Primer pla de Kate Middleton

Hores després de les seves declaracions, una persona molt propera als futurs reis britànics ha tornat a encendre totes les alarmes al voltant de la princesa de Gal·les. I tot després d'assegurar que “pot ser que mai torni a recuperar el seu paper a la Casa Reial”.

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que persones properes als futurs reis britànics es pronuncien sobre la salut de Kate Middleton. Malgrat tots els esforços que s'estan fent des de la Casa Reial britànica, no han aconseguit acabar amb aquesta onada d'especulacions.

I mentre que algunes persones destaquen la gran preocupació que desprèn el príncep Guillem per aquesta complicada situació, altres han assegurat que tots dos estan “passant per un infern”. Unes declaracions totalment contradictòries al missatge de tranquil·litat que intenten enviar des del palau de Kensington.

➡️ Família reial

Més notícies: