Muntatge d'un primer pla de Kate Middleton amb rostre neutre, els cabells recollits i un tocat beix, el príncep Guillem seriós i un emoji cansat
GENT

Traeixen Kate Middleton justament quan el príncep Guillem decideix explicar la veritat

Els amics de Kate Middleton se salten les indicacions del príncep Guillem i parlen de la malaltia de la seva dona

Durant tots aquests mesos, el príncep Guillem ha decidit mantenir-se en un discret segon pla en relació amb la malaltia de Kate Middleton. Tant és així que, fins ara, no se n'havia pronunciat.

Tanmateix, fa uns dies, el futur rei britànic va decidir trencar el seu silenci per compartir alguns detalls sobre l'estat misteriós de la seva dona. Encara que Pilar Eyre ha assegurat que està passant per “un estat d'angoixa espantós”, ell mateix va confirmar a finals d'abril que “a tots ens va bé”.

El príncep Guillem seriós amb vestit negre i corbata blava, les mans juntes i assegut

Situació que ara el cercle més proper a la princesa de Gal·les ha aprofitat per trair-la davant els mitjans de comunicació britànics.

Segons hem pogut veure en tot aquest temps, tant el príncep Guillem com la resta de la família reial britànica han intentat portar aquest tema amb tota la discreció possible. Motiu pel qual van demanar als amics de Kate Middleton que no destapessin cap informació sobre la seva malaltia.

Ara bé, justament quan el futur rei britànic ha decidit pronunciar-se per primera vegada sobre aquest tema familiar delicat, l'entorn de la seva dona s'ha saltat totes les normes.

Muntatge del príncep Guillem somrient en vestit al carrer i al costat una foto de Kate Middleton vestida formal al carrer amb la boca oberta

Tant és així que, malgrat les indicacions clares que van rebre des del palau de Kensington, no han tingut objeccions a revelar nova informació sobre Kate Middleton. Més concretament, quan està previst que es produeixi el retorn de la princesa.

“Els amics amb què he parlat suggereixen que potser no tornem a veure Kate fins a la tardor”, ha assegurat Richard Eden a The Daily Mail.

L'entorn de Kate Middleton desobeeix les normes imposades pel príncep Guillem

Els amics de Kate Middleton han decidit fer orelles sordes a totes les pautes que els han donat des del palau de Kensington sobre la salut de la princesa de Gal·les.

Tant és així que, després que el príncep Guillem hagi trencat el silenci, han optat per revelar una informació fins ara desconeguda.

Segons explica Richard Eden al mitjà britànic esmentat, ha tingut l'oportunitat de parlar amb part de l'entorn més proper a Kate Middleton. Durant la seva conversa, aquestes persones li han assegurat que està previst que la seva tornada tan esperada es produeixi a la tardor.

Kate Middleton seria amb un tocat beix, els cabells recollits i un pin amb una flor

Encara que això sí, també han volgut deixar molt clar que la tornada de la princesa de Gal·les només es produirà si s'ha “recuperat per complet” del seu misteriós càncer. Unes paraules que, com era d'esperar, no han agradat gens al príncep Guillem.

Durant aquest temps, el futur rei britànic ha intentat portar la malaltia de la dona amb tota la discreció possible. Per això, no és desgavellat pensar que s'hagi sentit traït pels amics de Kate Middleton arran d'aquestes declaracions.

I molt més després de la petició contundent que va fer la mateixa princesa de Gal·les a través del comunicat on va informar sobre la seva malaltia. Tal com va assegurar el passat 22 de març, necessita “temps, espai i privacitat” per poder lluitar contra el seu càncer.

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer

“Hem estat fent tot el possible per gestionar-ho en privat pel bé de la nostra jove família.[…]Ens ha portat temps explicar-ho a Jordi, Carlota i Lluís de forma adequada per a ells, i assegurar-los que estaré bé”.

Tanmateix, malgrat els esforços que estan fent des de la casa reial, aquesta no és la primera vegada que transcendeix un testimoni relacionat amb la salut de Kate Middleton.

A principis de maig, la dissenyadora espanyola Amaia Arrieta va fer saltar les alarmes després de parlar sobre l'estat de la seva amiga, la princesa de Gal·les, amb The Telegraph:

“Estic realment trista en aquest moment, crec que estan en una situació molt dolenta. Espero que tornin aviat… És necessari i per a mi una cosa personal”. A més, va assegurar que tant Kate com el príncep Guillem estan “passant per un infern”.

Aquestes i unes altres declaracions han provocat que els rumors sobre el delicat estat de salut de la princesa no deixin d'augmentar. Una onada d'especulacions que Carles III està intentant tallar sense èxit.

➡️ Gent

Més notícies: