Muntatge de fotos de primer pla de Kate Middleton i el príncep Guillem, tots dos amb rostre seriós

GENT

El príncep Guillem pren una decisió ferma després de sortir l'estat de Kate Middleton

El príncep Guillem ha optat per no reunir-se amb el seu germà Enric durant la darrera visita a Londres

El príncep Enric ha viatjat fins a Londres per ser present al 10è aniversari dels Jocs Invictus avui, 8 de maig. I encara que en un principi hi acudiria amb Meghan Markle, finalment l'exactriu ha optat per quedar-se als Estats Units.

Durant la seva estada al Regne Unit, el duc de Sussex aprofitarà també per fer una visita al seu pare, amb qui ja ha iniciat un acostament. Tot i això, el príncep Guillem ha optat per no reunir-se amb el seu germà. Una decisió que ha pres després de la darrera informació que ha sortit a la llum sobre la salut de Kate Middleton.

Setmanes després que la princesa de Gal·les anunciés el seu càncer a través d'un comunicat, una de les seves amigues ha trencat el silenci. Fa anys que la dissenyadora espanyola Amaia Arrieta vesteix els fills dels futurs reis britànics. I per aquest motiu ha aconseguit estrènyer llaços amb ells.

Primer pla del príncep Harry amb rostre molt seriós

Ara, i enmig de l'enrenou que s'ha generat al voltant de la salut de Kate Middleton, aquesta dona ha fet una confessió preocupant. Després d'assegurar fa uns dies que aquesta notícia la va deixar “desolada”, ha confirmat que el príncep Guillem i Kate estan “passant per un infern”.

“Estic realment trista en aquest moment, crec que estan en una situació molt dolenta. Espero que tornin aviat. És necessari i per a mi una cosa personal”, ha confirmat a través del mitjà britànic, The Telegraph.

Després d'aquesta confessió, i en un intent perquè no continuïn filtrant més informació sobre l'estat de la dona, Guillem ha decidit no reunir-se avui amb el seu germà. Tot i que aquest no seria l'únic motiu.

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer

Les raons per les quals el príncep Guillem ha rebutjat reunir-se amb Enric

Segons aquesta dissenyadora de moda espanyola, Kate Middleton està molt preocupada per la seva salut. Més concretament, per les conseqüències socials que està tenint arran de la malaltia. Sobretot, per això que pugui passar amb els seus fills en cas que la seva recuperació no surti tal com està prevista.

Unes declaracions que han enxampat completament desprevingut el príncep Guillem. Per això, i per intentar desviar l'atenció, ha optat per no trobar-se avui amb el seu germà.

Ara bé, aquest no seria l'únic motiu pel qual el futur rei britànic ha renunciat a veure's cara a cara amb el germà. No és cap secret per a ningú la mala relació que mantenen els germans des que Enric va decidir desatendre totes les seves funcions monàrquiques.

Una situació que també ha aconseguit afectar l'enllaç que els ducs de Sussex mantenen amb Kate Middleton. Per aquest motiu, i després de ser conscient del moment complicat pel qual està passant la seva dona, Guillem ha optat per no retrobar-se amb el germà.

Muntatge del príncep Enric seriós amb les medalles a la seva americana i el príncep Guillem amb cara estranyada

Aquesta informació l'ha confirmada Daily Beast després de parlar amb un amic dels prínceps de Gal·les. Ha assegurat que la raó principal per la qual Guillem ha rebutjat veure's amb Enric és perquè la seva confiança està “trencada”.

“Totes dues parts entenen la posició de l'altre. Guillem i Kate es van sentir completament traïts per les memòries d'Enric”, han afegit a continuació.

A més, el príncep Guillem considera que ara no és el moment d'intentar arreglar-ne les diferències. I tot a conseqüència de la situació de “vulnerabilitat” per la qual estan passant amb la malaltia de Kate Middleton.

Finalment, el darrer motiu pel qual el príncep de Gal·les hauria declinat reunir-se amb el seu germà petit està directament relacionat amb les seves obligacions, tant institucionals com familiars.

➡️ Gent

Més notícies: