Muntatge d´un primer pla de Kate Middleton parlant, Carles III amb rostre neutre en vestit blau i exclamacions
GENT

Creix la preocupació per Kate Middleton: Carles III ja no sap com ajudar-la

Carles III està fent tot el possible per fer callar les noves informacions sobre l'empitjorament de Kate Middleton


S'han tornat a encendre totes les alarmes al voltant de Kate Middleton i el seu estat de salut. Tot i que el 22 de març passat va confirmar que pateix càncer, poc més se n'ha sabut. Motiu pel qual els rumors sobre el possible empitjorament han tornat a renéixer.

Durant aquests mesos, des del palau de Kesington s'han emès diversos comunicats anunciant-ne l'evolució favorable. Tot i això, aquesta misteriosa situació ha generat que les informacions sobre la seva possible recaiguda reapareguin de forma constant. I això és el que precisament ha passat en les últimes hores.

Muntatge amb el rei Carles III seriós en vestit negre i Kate Middleton rient amb un vestit groc

Durant totes aquestes setmanes, i encara que ell també està lliurant la seva pròpia batalla contra aquesta malaltia, Carles III s'ha posat fil a l'agulla per ajudar a Kate Middleton. Tot i això, els seus esforços no estan donant els fruits que ell esperava.

Segons ha transcendit, el monarca britànic ha pres una sèrie de mesures per desmentir públicament totes aquestes especulacions. Entre elles, s'ha posat en contacte amb diversos mitjans de comunicació britànics per intentar frenar aquesta ona de rumors.

A més, ha posat a treballar el seu equip de comunicació per posar fi a aquesta situació dolorosa. No obstant això, i malgrat tot el seu afany per ajudar la seva nora, Carles III no ha aconseguit silenciar aquestes informacions que tant de mal li estan fent a Kate Middleton.

El rei Carles III seriós mirant fixament

N'és una prova les últimes novetats que han sortit a la llum. Segons s'ha anunciat fa unes hores a través d'un comunicat, el monarca britànic ha suspès els pròxims compromisos de tots els membres actius de la Casa Reial britànica.

Tant és així que aquest dijous estava previst que el príncep Guillem reaparegués per assistir a un nou acte. Però, després de la darrera decisió de Carles III, la seva presència ha estat suspesa.

Segons s'ha confirmat, aquesta decisió està relacionada amb el desig de Rishi Sunak que s'avanci les eleccions. No obstant això, molts consideren que la desaparició de futur rei britànic es deu a un possible empitjorament de Kate Middleton.

Els rumors sobre el possible empitjorament de Kate Middleton no deixen d'augmentar

Kate Middleton segueix aïllada i allunyada de tots els seus compromisos reals per així poder lluitar contra el càncer. No obstant això, i encara que Carles III ha emès diversos comunicats actualitzant el seu estat, ningú sap realment com es troba la princesa de Gal·les.

Motiu pel qual constantment estan sortint a la llum diverses informacions sobre el seu estat de salut misteriós. I encara que s'està informant sobre l'evolució de la futura reina consort, aquests comunicats no estan sent suficients per fer callar tots els rumors sobre el seu suposat empitjorament.

Primer pla de Kate Middleton

A principis de maig, la dissenyadora espanyola Amaia Arrieta, una de les grans amigues de Kate Middleton, va fer saltar les alarmes. I tot després de parlar amb el medi britànic, The Telegraph, sobre l'estat de salut de la princesa:

“Estic realment trista en aquest moment, crec que estan en una situació molt dolenta. Espero que tornin aviat… És necessari i per a mi una cosa personal”. A més, no va tenir objeccions a assegurar que els prínceps de Gal·les estan “passant per un infern”.

Unes preocupants declaracions que Guillem va aconseguir que passessin desapercebudes. El 9 de maig passat, el marit de Kate Middleton va agafar un avió per acudir a dos importants compromisos institucionals fora de Londres.

Gràcies a aquest significatiu moviment, el fill de Carles III va aconseguir fer callar tots els rumors que havien tornat a sorgir sobre l'estat de salut de la seva dona. Tant és així que, des de llavors, molts van apuntar cap a una possible millora de Kate Middleton.

Tot i això, després de la nova desaparició pública del príncep de Gal·les, la preocupació per la salut de la royal ha crescut de forma considerable. Una nova onada d'especulacions que Carles III ja no sap com aturar.

➡️ Gent

Més notícies: