Muntatge amb una imatge de Joan Urquijo, una d'Irene Urdangarin i un cercle vermell amb el rostre de la reina Sofia
FAMÍLIA REIAL

Juan Urquijo i Irene Urdangarin tenen una topada amb la reina Sofia a La Zarzuela

La reina Sofia té molt clar això que no està disposada a permetre que facin els nets a casa seva, a La Zarzuela

El món de la reialesa sempre fa parlar, i en aquesta ocasió, els protagonistes són Juan Urquijo i Irene Urdangarin. La jove, filla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, i ell han oficialitzat la seva relació. Ho han fet després que ella tornés a Madrid després del seu voluntariat a Cambodja.

Aquesta parella ha estat vista en diversos esdeveniments familiars, demostrant que tot el clan Borbó està d'acord amb la història d'amor. Tanmateix, han topat amb un contratemps: la reina Sofia. I és que aquesta, amb qui Irene viu temporalment a La Zarzuela, els ha posat una prohibició.

Muntatge del palau de la Zarzuela al fons, Irene Urdangarin seria amb una caçadora marró, Juan Urquijo somrient en vestit negre i un emoji de silenci

La reina Sofia imposa les seves normes a Juan Urquijo i Irene Urdangarin

El 19è aniversari d'Irene Urdangarin va marcar un moment important per a la jove i la seva família. La celebració es va desenvolupar amb un dinar, al qual va assistir el seu noi, Juan Urquijo. Cosa que va demostrar la serietat de la seva relació.

La reina Sofia, sempre preocupada pel benestar dels seus nets, va acceptar la presència de Juan a la cita familiar, sense cap problema. Això sí, té clar per on no està disposada a passar.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Juan Urquijo passejant junts pel carrer de Madrid

Encara que regna la felicitat, ha sorgit un punt de desacord significatiu entre la monarca esmentada, Juan i Irene, segons En Blau. L'emèrita, coneguda pel seu tradicionalisme i els seus valors familiars, els ha deixat clar que no permetrà que el noi es quedi a dormir a La Zarzuela. I encara menys que es quedi a la mateixa habitació que la seva neta.

Una decisió que ha pogut generar cert malestar a la jove parella, que esperaven poder compartir més temps junts sota el mateix sostre. Ara bé, això no impedeix que Urquijo acudeixi a la residència de Sofia a recollir la seva xicota per anar a sopar o a dinar.

La reina Sofia manté així ferms els seus principis respecte a les relacions de parella dins de casa seva. Aquesta topada reflecteix el xoc generacional i cultural que moltes famílies enfronten avui dia. Per a ella, permetre que Juan i Irene dormin junts sense estar casats va en contra de les normes que sempre ha defensat.

Fins i tot ella, en el seu matrimoni amb el rei emèrit Joan Carles I, va mantenir aquesta tradició. Sí, la de dormir en habitacions separades durant els primers anys de casats.

Muntatge de fotos de primer pla de la reina Sofia i Joan Urquijo, tots dos amb rostre somrient

Malgrat les restriccions, Juan Urquijo i Irene Urdangarin semblen estar decidits a mantenir la seva relació. La jove, que està a l'espera de començar els seus estudis universitaris al Regne Unit, troba en ell un suport constant. Per part seva, ell, net d'una cosina  de Joan Carles I, comprèn i respecta les normes imposades per la reina Sofia, encara que no les comparteixi.

Això sí, amb la partida imminent de la filla de Cristina al Regne Unit per estudiar, la relació amb el seu xicot enfrontarà noves proves. La distància pot ser un desafiament, però també una oportunitat per demostrar la fortalesa del seu enllaç.

La reina Sofia exerceix com a matriarca

La reina Sofia ha estat sempre una figura maternal i de suport per als seus fills i nets. Després de la sortida del rei Joan Carles de La Zarzuela, Sofia ha pres un rol encara més actiu a la vida de la seva família. Miguel i Irene Urdangarin s'han beneficiat de la seva presència i afecte.

Així, el noi s'està recuperant al seu costat d'una lesió que li va impedir continuar amb el curs de monitor d'esquí. I Irene, preparant-se per al seu futur acadèmic, troba en la seva àvia una guia i un refugi.

➡️ Família reial

Més notícies: