Muntatge de fotos de primer pla de la reina Sofia i Joan Urquijo, tots dos amb rostre somrient

FAMÍLIA REIAL

Destapen com es troba Juan Urquijo després de la seva última trobada amb la reina Sofia

La parella d'Irene Urdangarin va compartir taula fa uns quants dies amb la reina emèrita i altres membres de la família

Juan Urquijo va tenir ocasió de coincidir amb la família d'Irene Urdangarin la setmana passada. La relació entre la filla de la infanta Cristina i el cunyat de l'alcalde de Madrid ha fet un pas endavant. Amb motiu de l'aniversari de la benjamina dels Urdangarin, es va organitzar un dinar familiar en què Juan Urquijo va estar present juntament amb altres membres de la família Borbó.

Un dinar on també van ser presents Pablo, el germà d'Irene, amb la seva parella, Johanna Zott, i les infantes Elena i Cristina. La reunió va servir per oficialitzar el festeig entre els joves, la relació dels quals va sortir a la llum fa pocs mesos. Poc després de la cita, Juan Urquijo apareixia feliç i somrient davant dels mitjans, però sense donar detalls sobre aquesta reunió.

Plànol mitjà de Juan Urquijo caminant somrient pel carrer mentre els reporters d'Europa Press li fan preguntes

Irene i Juan són cosins tercers, estan emparentats pel rei emèrit Joan Carles, que alhora és també cosí germà de l'àvia de Joan Urquijo. Precisament aquest parentiu, el de cosins tercers, és el mateix que uneix els Reis Joan Carles i Sofia de Grècia.

Una curiositat que no suposa cap problema perquè la jove parella tiri endavant la seva relació. Així, aquesta reunió entre Juan Urquijo i Irene Uradngarin amb la família d'ella posa de manifest que tenen alguna cosa més que una simple amistat.

Juan Urquijo i Sofia de Grècia van coincidir a la celebració d'aniversari d'Irene Urdangarin

El grup es va reunir al restaurant Sushita Cabana, a la localitat madrilenya d'Aravaca. Un establiment que es troba proper al palau de la Zarzuela, on actualment resideix Irene amb la seva àvia Sofia i Irene de Grècia.

La neboda del Rei, que va tornar d'un voluntariat a Cambodja fa un parell de setmanes, després va viatjar fins a Ginebra per reunir-se amb la seva mare. Des d'allà es va desplaçar fins a la capital i s'ha instal·lat allí per acabar de treure's el carnet de conduir.

Juan Carlos I d'esquena en vestit blau saludant Juan Urquijo somrient en vestit negre i armilla marró

Juan Urquijo està plenament integrat a la família Borbó-Grècia, a la qual coneix des que era només un nen. De fet, al casament de la seva germana amb l'alcalde de Madrid van assistir Juan Carlos, les infantes, i Juan, Victoria Federica i Froilán.

La parella va tornar a coincidir l'estiu passat gràcies a Victoria Federica, cosina d'Irene Urdangarin. Una reunió en què els dos joves van connectar des del primer moment. Va ser durant la tardor quan la seva amistat va fer un pas més i van començar una discreta relació sentimental que sembla estar completament consolidada.

Irene Urdangarin i Juan Urquijo han fet un pas més en la seva relació

Per aquest motiu, Juan Urquijo va estar present a l'aniversari d'Irene. El jove enginyer agrònom ha evitat revelar detalls de la reunió amb la seva família política. Tampoc no s'ha volgut pronunciar per com és la seva relació amb la infanta Cristina o amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia de Grècia.

La parella té els mesos d'estiu per gaudir de la seva relació sentimental. Serà al setembre, quan comenci un nou curs acadèmic, quan Irene iniciï la seva etapa universitària, possiblement al Regne Unit, on els seus germans Juan i Miguel han estudiat. Mentre arriba aquest moment, Irene Urdangarin continuarà amb la seva relació intentant passar desapercebuda tot i ser la neta dels emèrits.

➡️ Família reial

Més notícies: