Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin, tots dos somrients
FAMÍLIA REIAL

Novetats sobre Iñaki Urdangarin: els seus plans de ser pare amb Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia tenen clar si finalment faran el pas de tenir un fill en comú

Iñaki Urdangarin es troba en aquests moments en un nou capítol de la seva vida mesos després que transcendís el divorci amb la infanta Cristina. L'exduc de Palma s'esforça per mantenir-se allunyat del focus mediàtic mentre continua consolidant la relació amb l'advocada Ainhoa Armentia. És precisament amb la seva actual parella amb qui ha pres una decisió sobre si volen tenir o no un fill en comú.

Iñaki i Ainhoa, que fa dos anys que estan junts, han renunciat al somni de tenir descendència. Si bé és un somni que comparteixen, haurien volgut formar una nova família, la veritat és que finalment no faran el pas. Tots dos tenen fills d'anteriors relacions i no consideren oportú, a hores d'ara de la vida, augmentar la seva nombrosa família.

Muntatge amb fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, tots dos somrients

Tot i que aquesta decisió és ferma, la parella no descarta passar per l'altar. Mesos després d'anar a viure junts a un pis de lloguer a Vitòria, el casament és un dels objectius principals. "El casament és als seus plans, em consta que Iñaki està molt feliç", explicava Sandra Aladro a l'espai Vamos a ver.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia no tindran fills en comú

Pilar Vidal, per part seva, també va abordar l'assumpte de l'enllaç entre Iñaki i Ainhoa. "Em diuen que sí", va explicar la periodista fa uns mesos. "És per les seves conviccions i perquè els ho deu", ha aclarit, ja que Armentia, "sense voler-ho, s'ha convertit en el seu àngel de la guarda".

"És l'única persona que li dona suport, que n'està orgullosíssima", defensava Vidal, que ha assegurat que Ainhoa "està enlluernada des del primer moment".

Mentre arriba el moment de l'enllaç sembla que l'advocada ja coneix els quatre fills de l'exjugador d'handbol. Era qüestió de temps que Juan, Pablo, Miguel i Irene coincidissin amb la vitoriana. Així ho han fet saber diverses fonts de l'entorn de la parella.

Muntatge amb la cara de Pilar Eyre amb dues imatges d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

La trobada entre la parella d'Iñaki amb els fills va sorgir fa un temps. Cal destacar que els quatre joves adoren el seu pare, raó per la qual no volien complicar la situació.

Només s'havia confirmat que la parella d'Urdangarin havia coincidit amb en Pablo després d'un partit d'handbol del jove. Una trobada breu i cordial que va suposar un primer pas que va fer molt feliç Iñaki.

Va transcendir també el viatge que la parella va fer al maig a Cambodja, on Irene Urdangarin es trobava realitzant un voluntariat des de gener.

Ainhoa Armentia ja coneix els fills d'Iñaki

Poc després, Iñaki i Ainhoa van fer una escapada a Londres. Un viatge que alguns mitjans van entendre com el moment en què Armentia i el fill més gran de l'excunyat de Felip VI, Juan Urdangarin, es van conèixer.

Iñaki, per la seva banda, va tenir oportunitat de conèixer els fills d'Ainhoa fa temps. Prova de la bona relació, la parella va ser fotografiada amb un dels fills de l'advocada gaudint d'un pla familiar. Un passeig amb bicicleta pels voltants de Vitòria on tots tres van donar mostres de bona sintonia.

Muntatge de fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin somrient i els seus quatre fills: Irene Urdangarin, Juan Valentín Urdangarin, Miguel Urdangarin i Pablo Nicolás Urdangarin; tots quatre amb rostre neutre

Així, queda clar que seran sis els fills que conformen aquest nucli familiar. La parella no té previst tenir descendència, però sí formalitzar-ne la relació i convertir-se, a mig termini, en marit i muller.

➡️ Família reial

Més notícies: