Muntatge d'una botiga de roba, Ainhoa Armentia seria amb un mocador blau al coll i Iñaki Urdangarin seriós
FAMÍLIA REIAL

L'estiu d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin estarà marcat per un gran problema

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin passaran un estiu que poc s'assembla al que ells desitjaven al principi

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin han trobat un problema mentre decideixen què fer aquest estiu. La parella, que gaudirà de la seva primera temporada estival com a solters, vol passar uns dies de descans. Amb allò que no comptaven és amb una circumstància de difícil solució que posarà, sens dubte, a prova la seva relació.

Marràqueix, Eivissa, Alacant o Formentera han estat algunes de les destinacions que els enamorats han visitat des que van començar com a parella. Ara, amb els mesos de calor al davant, l'exduc de Palma i la seva xicota no saben com resoldre el que els fills d'Iñaki actualment li plantegen. Pel que sembla, els fills de la infanta Cristina no estan disposats a compartir el temps d'oci amb l'advocada Ainhoa Armentia.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia somrient i, al costat, imatges dels quatre fills d'Iñaki Urdangarin: Juan Urdangarin, Pablo Urdangarin, Miguel Urdangarin i Irene Urdangarin

Juan, Pablo, Miguel i Irene, amb la seva decisió, han posat el seu pare entre l'espasa la paret. L'exjugador d'handbol s'haurà de dividir, si vol gaudir de la companyia dels fills, entre aquests i la seva parella actual.

La decisió dels fills d'Iñaki Urdangarin posa en un compromís el seu pare

Sembla que els fills d'Iñaki no són els únics que no volen estar amb Ainhoa aquest estiu. Tal com va passar l'any passat, la mare d'Iñaki, Claire Liebaert, podria passar uns dies de vacances a Bidart amb la infanta Cristina. La mateixa localitat francesa on la filla de l'emèrit va passar bonics moments familiars fins que va posar fi a la seva relació amb el pare dels seus fills.

La veritat és que, malgrat que els fills de l'exparella no volen compartir les vacances amb Ainhoa, hi ha un acostament entre les parts. Quan van sortir a la llum les imatges d'Armentia i Urdangarin, els fills de la infanta es van posicionar del costat de la seva mare. Però el temps va passar, i les aigües a poc a poc s'han anat calmant.

Muntatge d'Ainhoa Armentia seria amb una jaqueta blava i el mòbil a la mà, i Juan Urdangarin seriós amb un vestit blau i corbata negra

N'és una prova la presència d'Ainhoa donant suport des de la grada a Pablo durant un partit d'handbol. També quan la vitoriana va viatjar amb Iñaki a Londres per visitar a Juan, el més gran dels fills del basc.

Els fills de la infanta Cristina no han acceptat la proposta del seu pare

Al maig la parella es va traslladar fins a Cambodja per retrobar-se amb Irene. La jove col·laborava allà per a la Fundació de Kike Figaredo en un programa de voluntariat.

Així, tot i que és evident que ja han fet les presentacions de rigor fa setmanes, els joves no veuen clar fer més passos de moment.

Muntatge dels quatre fills d'Iñaki Urdangarin darrere d'una finestra seriosos i davant Ainhoa Armentia caminant pel carrer amb cara preocupada

El desig de l'exjugador d'handbol és fer un viatge familiar, encara que només sigui un cap de setmana. Un moment en què els seus quatre fills coincideixin amb tots dos d'Ainhoa Armentia. Una proposta que els nebots de Felip VI no han vist gens apropiada i que deixa de nou a Iñaki amb les ganes de compartir moments de felicitat en família.

➡️ Família reial

Més notícies: