Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarin; totes dues apareixen caminant pel carrer i amb sembrant seriós

GENT

Irene Urdangarin deixa de lluitar i pren una decisió bonica amb Ainhoa Armentia

Ni Irene Urdangarin ni la resta dels seus germans volen continuar tenint problemes amb Ainhoa Armentia

Irene Urdangarin ha decidit que el millor per a la família és donar una oportunitat a Ainhoa Armentia. Fins ara la feia responsable del patiment de la infanta Cristina i no volia tenir cap trobada amb ella. Tot i això, fa unes hores ha sortit la llum que els quatre fills d'Iñaki Urdangarin ja coneixen l'administrativa.

El comportament d'Ainhoa Armentia ha estat prudent, no vol cridar l'atenció de la premsa i ha actuat en conseqüència. Aquest és el motiu pel qual guarda silenci cada cop que li pregunten per algun assumpte relacionat amb Irene Urdangarin o la resta del clan. Aquesta estratègia ha estat suficient perquè els fills d'Iñaki facin un pas endavant i acceptin conèixer-la.

Muntatge dels quatre fills d'Iñaki Urdangarin darrere d'una finestra seriosos i davant Ainhoa Armentia caminant pel carrer amb cara preocupada

Irene està a punt de tornar a Espanya per començar una nova etapa i podrà passar més temps amb el pare. Iñaki viu amb Ainhoa, així que la noia ha hagut de fer un esforç per recuperar la normalitat familiar. Si vol visitar Urdangarin, no tindrà més remei que creuar-se amb Armentia, per això ha acabat fent el pas.

Irene ha lluitat molt per defensar la infanta Cristina i és l'única que es negava en rotund a conèixer Ainhoa. Tot i això, s'ha adonat que l'única solució que li queda és abaixar el cap i enterrar la destral de guerra.

Ainhoa Armentia ja coneix Irene Urdangarin

Ainhoa i Iñaki Urdangarin van fer un viatge a Cambodja, on es troba Irene fent un voluntariat. És evident que pare i filla van tenir una trobada i com és natural Ainhoa hi era present. Aquest pas va ser el principi d'una reconciliació que farà parlar molt, ja que s'ha estès a un altre membre de la família.

Muntatge amb el rostre d'Iñaki Urdangarin amb unes imatges dels seus fills: Irene, Pablo i Juan Urdangarin i una emoticona d'una explosió

Ainhoa va fer una escapada amb Iñaki a Londres, ciutat de residència de Juan Urdangarin, el més discret de la família. En un primer moment es va especular amb la possibilitat que Juan s'hagués trobat amb el pare, però no estava confirmat. Les últimes hores, fonts properes han assegurat que el jove, Iñaki i Ainhoa ja han tingut un acostament.

Els fills d'Urdangarin estan tenint molta cura per no ofendre Cristina. Tot i que han abaixat la guàrdia amb Armentia, continuen pensant que la seva mare és la gran perjudicada d'aquesta història. Encara més, Iñaki ha hagut de treballar de valent per guanyar-se el perdó d'Irene.

➡️ Gent

Més notícies: