Jorge Rey en primer pla, amb un cel ple d'esteles
EL TEMPS

Jorge Rey revela tota la veritat sobre els rastres dels avions i la manca de pluja

Jorge Rey ofereix la seva teoria sobre aquestes marques al cel, encara que no acaba de convèncer tots els seguidors


Jorge Rey s'ha mostrat molt contundent a l'hora d'aclarir el significat dels rastres dels avions que es poden observar al cel. Alguns sostenen que es tracten de fumigacions de iodur de plata, per manipular el temps. Tot i això, el burgalès ha ofert una versió que no ha acabat d'acontentar tothom.

És freqüent que li arribin comentaris "sobre els avionets, sobre les suposades fumigacions". De fet, "la fiscal superior de la Comunitat Valenciana diu que és el tema number one (número u) a denunciar", assenyala.

Tot i això, Jorge Rey avisa que "tot és mentida, que no hi ha modificació del clima. O almenys no hi ha un pla a Espanya i Europa". També aborda la possibilitat que en algun moment s'hagin fet "proves per alterar el temps". Sí que admet que hi ha "mètodes per evitar fortes pedregades, però en el cas del nostre país "no es fan fumigacions", insisteix.

Per tant, en el seu últim vídeo a YouTube nega que s'escampi "iodur de plata per fer que plogui menys a la Mediterrània, que es queixen per la sequera". En realitat ho considera una cosa "normal" en aquesta zona d'Espanya.

Jorge Rey explica que els rastres són per la humitat de l'atmosfera

Jorge Rey aclareix que els rastres del cel "es deuen a condicions meteorològiques, a la humitat". Poden durar més o menys en funció de la pròpia humitat. A més, incideix en què cada vegada són més habituals perquè cada cop creix més el "nombre de vols".

Afegeix que "aquesta és la modificació del clima: cap. I molt menys a tot el país". Tot i això, aquestes paraules no van convèncer tots els seus seguidors. "Quant t'han pagat?", li va preguntar un usuari a X.

"Crec que has defraudat molta gent", assegurava un altre, indicant que el jove no els hi ha dit el que "volen escoltar". Davant d'aquests comentaris, no li va quedar més remei que sortir a defensar-se.

Jorge Rey va assenyalar que "algú diu que sí, que m'ha comprat el govern. Que m'han pagat una bona quantitat pel que s'ha dit a l'últim vídeo".

El burgalès acaba dient que "es respecten totes les opinions, sempre que no s'insulti", i deixa ben clar que "òbviament, no m'ha pagat ningú res". En definitiva, el jove aficionat a la meteorologia deixa clar que no dubtarà mai a explicar la veritat, ni que resulti incòmoda per a alguns dels seus seguidors.

➡️ Previsió Espanya ➡️ El Temps

Més notícies: