Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una hamburguesa, una persona al capdavant emocionada i una rodona vermella amb la ciutat de Barcelona
ACTUALITAT

Tres locals de Barcelona ideals per celebrar el Dia Internacional de l'Hamburguesa

Celebra el Dia Internacional de l'Hamburguesa menjant-te una als millors locals de Barcelona

El Dia Internacional de l'Hamburguesa ja és aquí. Aquest dimarts, 28 de maig, és el dia especial d'un dels aliments que cada cop tenen més popularitat al nostre país.

Els locals on es poden trobar les millors hamburgueses i els sabors més curiosos estan a l'ordre del dia. I, és clar, Barcelona no s'ha quedat enrere en cap moment.

De fet, a la capital catalana podem trobar diversos restaurants on degustar algunes de les millors hamburgueses. Un pla, sens dubte, ideal per celebrar aquest Dia Internacional de l'Hamburguesa.

Els 3 millors locals de Barcelona per celebrar el Dia Internacional de l´Hamburguesa

Si encara estàs pensant com celebrar aquest Dia Internacional de l'Hamburguesa a Barcelona, no et preocupis, perquè aquí et portem fins a 3 opcions per gaudir d'una bona hamburguesa a la Ciutat Comtal en aquest dia tan especial.

1. Machaka

No hi ha res millor que celebrar el Dia Internacional de l'Hamburguesa amb una bona smash burger. Aquest restaurant, al centre de Barcelona, no dubta a seguir la 'tendència' pel que fa a les hamburgueses.

Per això, t'ofereix una smash burger, un tipus d'hamburguesa amb la carn esclafada i caramel·litzada que aporta una capa cruixent a l'hamburguesa. Sens dubte, en aquest restaurant gaudiràs un dels teus menjars preferits d'una manera una mica diferent.

Si vols provar-la, podràs fer-ho per un preu de 8,90 € als seus dos restaurants, situats un, al carrer de Balmes, número 165, i l'altre, al Consell de Cent, número 421.

2. Big Al's

Tot i que, si el que vols és provar una hamburguesa totalment sorprenent, Big Al's a Barcelona és el teu lloc. I és que, en aquest restaurant, podràs degustar una cosa pràcticament insòlita.

Big Al's compta amb l'hamburguesa Luther Burger, que es diferencia de les altres pel pa. I és que aquesta varietat conté doble de carn, entremig de dos dònuts artesans.

Pots provar-la al seu local del carrer de Còrsega, número 178, a l'Eixample de Barcelona.

3. Mad Mad Vegan

Si ets vegà o vegetarià, no hi ha res per preocupar-se. Mad Mad Vegan és l'opció ideal per a tu per celebrar aquest Dia Internacional de l'Hamburguesa.

En aquest restaurant, que ha aterrat recentment Barcelona procedent de Madrid, ofereixen únicament hamburgueses veganes, amb un preu mitjà de 12,95 euros, a més d'aperitius i entrants també aptes per a persones que segueixin una dieta lliure de productes d'origen animal.

Mentre a Madrid compta amb dos restaurants, a Barcelona només el pots trobar al carrer d'Aribau, 65. A més, Mad Mad Vegan ha decidit celebrar aquest Dia Internacional de l'Hamburguesa regalant fins a 100 burgers. Serà a partir de les 19:00 d'aquest 28 de maig.

➡️ Actualitat

Més notícies: