Fotomuntatge amb una imatge de fons del saló d'una casa i Barcelona, al capdavant Laura Fa somrient i un emoji amb cors als ulls
GENT

La impressionant casa que té Laura Fa a Barcelona: un ampli menjador i terrassa

Laura Fa no dubta a mostrar a les xarxes els racons preferits de casa seva a Barcelona

Laura Fa és, sens dubte, el nom de referència de molts si pensem en el món del cor. La periodista, excol·laboradora del desaparegut Sálvame a Telecinco, fa anys que està consagrada en aquest sector, i actualment es dedica a donar l'última hora de les personalitats més rellevants amb Lorena Vázquez al seu pòdcast Mamarazzis.

Però Laura Fa no sempre està treballant. De fet, fa un temps ensenyava a Lecturas el seu lloc més preat i de descans. Aquesta és, és clar, la seva llar a Barcelona.

Així és l´espectacular casa de Laura Fa a Barcelona

Laura Fa té una impressionant casa a Barcelona que no dubtava a ensenyar a la revista Lecturas i, també, a través de les xarxes socials. D'aquesta manera, érem molts els que coneixíem els racons preferits de la llar de la periodista catalana.

Laura Fa comparteix, de vegades, a través d'Instagram algunes imatges de l'interior de casa seva a Barcelona. La periodista del cor, sens dubte, està molt contenta amb la llar que comparteix amb el seu marit, Daniel Estupiñà, i els seus dos fills, en Pep, de 15 anys, i la Lola, de 12.

Un ampli menjador i una terrassa a Barcelona

Sens dubte, a Laura Fa el que més li agrada de casa seva és el menjador. I és que aquest té una paret blanca de maons que transformen l'estada en un lloc més minimalista. També compta amb un ampli sofà gris de diverses places i una taula de fusta que donen un toc de color al menjador.

Una taula que, a més, ha adornat amb diverses espelmes de color porpra i rosa i un petit test amb una planta d'interior. És una de les estances de la casa amb més llum, que Laura Fa aprofita per llegir un llibre o una revista de cor. O també per mirar la televisió que presideix el menjador de la casa.

Però l'habitatge de Laura Fa no s'acaba aquí. I és que la periodista catalana també gaudeix molt de la terrassa que té dins de casa seva. Es tracta d'un ampli pati que la Laura Fa aprofita per fer esport i estiraments.

No hi ha dubte que la Laura Fa, i també la seva família, està més que encantada amb casa seva a Barcelona.

➡️ Gent

Més notícies: