Muntatge de dues hamburgueses, una a sobre de l'altra, i una noia sorpresa assenyalant de banda amb un jersei blanc
ACTUALITAT

Un popular restaurant de Barcelona regalarà avui 100 hamburgueses: hora i lloc

Amb aquesta promoció, els propietaris volen donar la benvinguda als seus nous clients a la ciutat comtal

El restaurant Mad Mad Vegan de Barcelona regala avui, 28 de maig, a partir de les 19.00 hores, 100 hamburgueses totalment gratis. I ho fa per commemorar el Dia Internacional de l'Hamburguesa. A més, també és una forma de celebrar la seva recent obertura a Barcelona, concretament al carrer Aribau, número 65.

Només els 100 primers a arribar seran els afortunats que podran gaudir de l'hamburguesa de franc. Això sí, després d'haver complert un requisit. I és que per aconseguir aquesta hamburguesa vegana de forma gratuïta caldrà seguir abans el restaurant i Amara Plant Based als seus comptes d'Instagram.

Un cop es demostri aquesta acció, els amants de les hamburgueses podran gaudir d'una de Mad Mad Vegan completament gratis. Sens dubte, aquesta notícia és un bon incentiu per augmentar la popularitat d'aquesta cadena d'hamburgueses veganes que acaba d'aterrar a Barcelona.

El restaurant que està preparat per triomfar a Barcelona

Després de triomfar a Madrid, Mad Mad Vegan està decidit a fer-ho també a Barcelona. La seva oferta no es limita només a aquest típic plat americà, sinó que també es poden menjar algunes tapes i altres plats. Un exemple són els tacs o el conegut com el The Mad Club Sandwich.

Calamars arrebossats, braves de moniato o uns ‘tequeños’ són alguns dels plats vegans que es poden demanar. D'altra banda, sempre hi ha lloc per a les postres, així que els comensals podran gaudir d'alguns com un tiramisú o un brownie. Les begudes tampoc no es queden enrere i, més enllà de les típiques, també es pot beure una cervesa artesanal de la casa.

Sens dubte, tota una sèrie de propostes que es converteixen en el paradís dels vegans en plena ciutat comtal. Els preus són més que assequibles, ja que la majoria de les hamburgueses tenen un cost de 12,95 euros. I és que Barcelona s'ha posat les piles amb els locals que tenen opcions veganes.

Barcelona i la seva àmplia oferta de restaurants vegans

De fet, des d'Holidu van confirmar fa poc que Barcelona és la ciutat que té més restaurants vegans i vegetarians d'Espanya. Així mateix, des de Time Out recorden que el Mad Mad Vegan no és l'únic local que ha obert recentment.

De fet, l'influencer vegà Jonan Wiergo ja va anunciar l'arribada de Guakame Street Food a Barcelona. Un restaurant que, per ara, només és a València. Per això si ets vegà o simplement t'agrada la gastronomia i tastar plats diferents, endinsa't als locals més nous de Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: