Fotomuntatge amb imatge de fons de la ciutat de Barcelona i una rodona vermella amb l'experiència Bubble Planet

ACTUALITAT

El nou local de Barcelona que encara no ha obert i que ja té llista d'espera

Barcelona obrirà pròximament les portes d'una nova experiència, que ja té una gran llista d'espera

Sorpresa amb el nou pla que té preparat Barcelona. La capital catalana, una altra vegada, torna a oferir als seus habitants i a qualsevol que la visiti les millors experiències.

Aquesta vegada és un esdeveniment únic i totalment immersiu. Barcelona obrirà les portes els pròxims mesos a "una experiència per viure amb magnificència". I és que aquesta, que serà interactiva, s'estrenarà ben aviat a la ciutat comtal.

I ja té una cua d'espera prou llarga, tot i que encara no s'han posat a la venda les entrades a la ciutat de Barcelona.

El nou local de Barcelona que ja té una llista d'espera

Barcelona obrirà les portes d'un nou local que promet ser tota una sensació. Es tracta de Bubble Planet, una experiència immersiva i interactiva que farà que t'endinsis en "un ple de colors i distorsionat planeta de bombolles".

Aquesta arriba a la ciutat comtal després del seu pas per grans ciutats com Londres, Brussel·les o Los Angeles. A través de la realitat virtual, ara podràs viure a Barcelona "una experiència en què t'envoltaràs de bombolles com mai abans", com han definit a la seva pàgina web.

I és que passaràs per fins a deu sales completament diferents, “habitacions temàtiques, paisatges fantàstics i fins i tot un simulador de vol amb globus aerostàtic”.

D'aquesta manera podràs gaudir d'una sala amb núvols, una sala selfie, la piscina i l'oceà de bombolles o la sala de l'infinit, on viuràs autèntiques il·lusions òptiques, entre d'altres. El recorregut està previst que duri entre una hora i una hora i mitja.

A més, no hi ha edat mínima per poder endinsar-te en aquesta experiència. Encara que, això sí, els menors de 12 anys han de gaudir d'aquest pla que ofereix Barcelona acompanyats d'un adult.

Un lloc secret a Barcelona

Tot i que falten ja poques hores perquè et puguis fer amb la teva entrada, de moment pots apuntar-te a la llista d'espera per assegurar-te de no perdre't l'esdeveniment de l'any a Barcelona. Les entrades sortiran a la venda aquest mateix dimarts, 27 de febrer, a partir de les 12:00.

I per un preu molt assequible. Per només 14,90 € els adults i 11,90 € els nens, podràs gaudir de Bubble Planet. Tot i això, encara no s'ha revelat en quin lloc de Barcelona es durà a terme. Per això, de moment, aquest és el secret més ben guardat d'aquesta nova experiència. Tot i que està previst que es faci públic pròximament.

Bubble Planet, però, no obrirà les portes fins a l'abril d'aquest any. A partir d'aquest mes, el local estarà disponible de dimecres a diumenge.

➡️ Actualitat

Més notícies: