Muntatge de Ricard Ustrell i l'atemptat de l'11M

ACTUALITAT

Onada de crítiques a Ricard Ustrell pel que ha fet en el 20è aniversari del 11M

La figura més acaronada dels mitjans públics catalans va als Oscars i els usuaris es pregunten per què ell i quant costa el viatge

Nova pluja de crítiques al popular presentador de Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell. En aquesta ocasió, per anar a cobrir els premis Oscar amb el seu corresponent glamour. Els usuaris insisteixen a saber per què a Ustrell li va millor com més li menysprea la gent.

Ustrell, el presentador que no agrada

Ricard Ustrell no cau precisament bé. Sobretot, entre els mateixos consumidors dels mitjans públics catalans. Per la seva banda, al periodista i locutor de ràdio no li va gens malament. La productora de la qual ell és director, La Manchester, és una de les principals fonts de contingut per a TV3 i Catalunya Ràdio. Recentment, es va saber que s'havia adjudicat vuit contractes per valor de gairebé 4 milions d'euros.

Per altra banda, Ustrell desperta les ires de la gent i la pregunta que molts es fan és qui és el seu padrí i per què triomfa. L'última polèmica que va viure el va agafar una mica de banda, però també va acabar rebent. Va ser l'entrevista que va fer a Jordi Évole, en què aquest últim va dir allò de “espanyolitzar” TV3.

Ustrell se'n va a Los Angeles

Ara, Ustrell torna a ser objecte de les ires internàutiques. En ple aniversari de l'atemptat de l'11M, Catalunya Ràdio s'ha endut Ustrell a cobrir els premis Oscar. I aquesta és la primera pregunta que es feien els usuaris. Per què envien Ustrell si als Estats Units ja hi ha un corresponsal, que és Francesc Garriga?

El periodista Sergi Maraña deia el següent: “Això es diu egocentrisme i malversació de diners públics, tenint en compte que Catalunya Ràdio ja té un corresponsal als Estats Units”. La veritat és que molts comentaris han anat per aquí i han fet referència a l'ego d'Ustrell.

“Hi ha corresponsal, però és clar, Ustrell aprofitant l'ocasió”, “L'ésser humà amb menys síndrome de l'impostor que ha existit mai”, “Un cop descartat el talent. De qui és fill o família? Ho pregunto seriosament”. Aquests eren alguns dels comentaris al missatge a les xarxes.

Tot i que també n'hi havia molts que es preguntaven per la qüestió econòmica, cada cop més present a Catalunya davant l'evidència que hi ha una xarxa d'empreses i ens públics molt beneficiats per les subvencions i la despesa pública. “I qui paga la festa a Ricard i amics? Seria un acte de transparència saber el cost del pressupost públic que ens hem gastat perquè vagin a Hollywood”.

➡️ Actualitat

Més notícies: