Muntatge imatge barcelona amb imatge cercle del conseller delegat de Masorange Meinrad Spenger, director financer Ludovic Pech i el director d'operacions Germán López amb cares somrients
ACTUALITAT

La famosa empresa que aposta fort per Barcelona: invertirà 130 milions d'euros

MasOrange s'ha convertit en la nova empresa líder del sector de les telecomunicacions al conjunt del país

MasOrange és el resultat de la fusió recent entre Orange i Masmovil a Espanya. Amb aquesta unió estratègica s'ha posicionat com a líder del mercat estatal pel que fa al nombre de clients. La bona dinàmica l'ha empès a anunciar una inversió de 130 milions d'euros durant els pròxims tres anys a Barcelona.

Sens dubte, una gran aposta per una ciutat que espera veure'ls consolidar-se i créixer encara més al sector. El pla de MasOrange té com a objectiu primordial l'expansió i l'optimització de les infraestructures de telecomunicacions, així com el desenvolupament de nous serveis per als usuaris, tal com avancen a The NBP.

Barcelona es consolida com a un enclavament estratègic per a MasOrange, acumulant una inversió total de 350 milions d'euros. Es tracta d'una empresa principalment enfocada al desenvolupament d'infraestructures de telecomunicacions. Aquest increment d'inversió s'alinea amb el seu compromís cap a l'ocupació i el desenvolupament socioeconòmic de Barcelona.

La reunió de MasOrange per parlar del futur a Barcelona

Meinrad Spenger, conseller delegat de MasOrange, i Luz Usamentiag, directora general de Regulació, Assumptes Públics i Sostenibilitat, van compartir fa poc els plans d'inversió i desenvolupament amb l'alcalde Jaume Collboni. A més, es van reunir amb empleats per explicar-los els objectius i l'estratègia de l'operador acabat de crear.

En termes de feina, MasOrange genera aproximadament 300 llocs de treball directes i 1.800 d'indirectes. Aquests darrers derivats de la seva activitat comercial en 42 punts de venda i del desplegament de les seves xarxes.

Actualment, MasOrange connecta 850.000 llars i comerços amb fibra òptica a la capital catalana. De la mateixa manera, presta servei a 1,5 milions de línies de clients a Barcelona, tant per particulars com per empreses.

Líder a escala estatal

Després de la fusió, MasOrange ha esdevingut el primer operador a Espanya en nombre de clients. També s'ha posicionat com una de les 20 empreses estatals més grans per volum d'ingressos, superant els 7.400 milions d'euros.

Amb una valoració que supera els 18.600 milions, MasOrange identifica Barcelona com un territori clau per al creixement futur. D'aquesta manera es prepara per liderar el mercat de telecomunicacions a Espanya i començar una nova etapa plena d'èxits.

➡️ Actualitat

Més notícies: