Muntatge d'una noia amb els ulls tancats, una tovallola als cabells i crema a la cara, un pot de sèrum de Two Poles i un gràfic positiu
ACTUALITAT

Two Poles, la desconeguda empresa catalana que està arrasant: 200 punts de venda

La firma dedicada a la cosmètica ha sabut encarar amb èxit la seva estratègia empresarial i no para de créixer

Two Poles és una empresa catalana dedicada a la cosmètica que, malgrat tenir pocs anys de vida, ja és un exemple d'èxit. Amb un total de 200 punts de venda i dos milions d'euros de facturació, Two Poles se situa com un referent al sector.

Gran part de la causa de la pujada empresarial ha estat la seva saviesa a l'hora de posicionar-se en llocs clau. La venda a farmàcies ha estat una empenta considerable, encara que no la definitiva. L'empresa catalana ha fet el salt gràcies a la seva incorporació a les perfumeries Júlia d'Espanya i Andorra.

L'estratègia comercial de Two Poles

Per això la seva presència s'ha multiplicat en poc temps. I ho ha fet demostrant tot el que és capaç de fer i aconseguir. Two Poles també ha aconseguit vendre els seus productes a WOW Concept, una botiga que representa el phygital.

És a dir, el nou concepte que uneix tot allò que el consumidor vol i busca: tant una botiga física com virtual. Per tot això, Two Poles compta avui dia amb una cartera de més de 20.000 clients i més de 50.000 referències venudes. Així mateix, ha aconseguit donar-se a conèixer a altres països com França, Alemanya, Itàlia, Regne Unit i els EUA.

Però això no s'acaba aquí, i l'empresa catalana amb seu a Mataró pretén créixer encara més. Per això, per a aquest 2024 s'espera que el seu creixement sigui del 80%.

La fundadora de l'empresa catalana no es posa límits

La seva fundadora, Anna Fuster, té clar quin és el secret de la consolidació de la vostra empresa. Ella mateixa assegura que gran part del seu èxit és gràcies a l'aposta per una cosmètica “sòlida i amb eficàcia”. Anna Fuster també dona forma a un perfil a les xarxes socials que és a l'última de les tendències de la cosmètica.

D'aquesta manera, Two Poles es posiciona com una empresa mirall per a totes aquelles que inicien els seus passos. En només dos anys ha crescut de forma exponencial i, fins ara, no ha vist el moment de parar. Tot un exemple d'emprenedoria, capacitat i lideratge al servei d'uns clients cada cop més exigents.

➡️ Actualitat

Més notícies: