Fotomuntatge d'un home trist amb una imatge de PortAventura de fons
ACTUALITAT

La inesperada decisió que ha pres PortAventura amb els seus clients

PortAventura World s'ha vist obligat a prendre una decisió que entristirà els seus clients més joves

Males notícies per als amants de la música i de PortAventura. I és que ha sortit a la llum una informació que entristirà els clients del parc ubicat a la província de Tarragona. El Festival Boombastic previst a PortAventura s'ajorna a la primavera del 2025.

El Festival Boombastic, que s'havia de celebrar del 4 al 6 de juliol a les instal·lacions de PortAventura, s'ha vist obligat a posposar la cita. D'aquesta manera, tal com s'ha comunicat, l'esdeveniment musical no tindrà lloc fins a la primavera de l'any que ve.

El Festival Boombastic previst a PortAventura s'ajorna: els motius

Tant el Festival Boombastic com PortAventura World han traslladat les seves disculpes a totes aquelles persones que tenien previst assistir-hi. Segons ha transcendit, els motius de l'ajornament a la primavera del 2025 es deuen a temes organitzatius aliens a ells.

L'organització ha assegurat que es tornarà tant l'import de l'abonament com les despeses de gestió a tots aquells que l'havien comprat. Una notícia que suposa un gerro d'aigua freda per a tots els assistents al festival.

Els diners dels abonaments es tornaran de manera íntegra i automàtica en els pròxims quinze dies. A més, el Festival Boombastic oferirà un abonament completament gratuït a escollir per a l'edició de Boombastic Astúries o les Canàries d'aquesta temporada.

Aquells que prefereixin esperar l'edició del 2025 a PortAventura, l'organització oferirà un 20% de descompte. Alhora, PortAventura també posarà a disposició dels clients un 20% de descompte a aquells que vulguin gaudir aquesta temporada dels seus parcs i hotels.

Grups i artistes d'alt nivell

Era la primera vegada que el Festival Boombastic aterrava a PortAventura, on s'esperava l'arribada de 30.000 assistents. Finalment, per causes alienes a l'organització, l'esdeveniment s'ajorna a la primavera del 2025. Avançant, així, l'edició, ja que l'actual estava prevista per al juliol.

El cert és que el cartell estava encapçalat per grups i artistes del més alt nivell. Entre ells hi havia María Becerra, Álvaro de Luna, Beret, Natos i Waor, Saiko, Yandel, entre molts altres cantants.

➡️ Actualitat

Més notícies: